Gelsin vergiler tam kazık yemiş olacaksınpttnin güncelleme yapmasını bekliyorumgelecek elbet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Daha bugün gümrüğe sevk edildi. Beklemedeyim![]()
Gelsin vergiler tam kazık yemiş olacaksınpttnin güncelleme yapmasını bekliyorumgelecek elbet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Daha bugün gümrüğe sevk edildi. Beklemedeyim![]()
Gelsin vergiler tam kazık yemiş olacaksınsıfır AKKO Alırdın aynı paralara şimdi
2 aula parasına 1 aula almak pu asddsaasd
Bunu görünce nasıl vergi yazmamışlar diyordum meğerse daha Türkiye'ye girmemiş ürün yurt dışında zaten yazmaz Tr girecek Tr'de ki gümrükçü abilerimiz ilgilencekMesaj otomatik birleştirildi:
kral senin gibiler yüzünden aldım zatentemudan alamadık 3er 5er alanlar yüzünden
ee kral ceza almışsınBunu görünce nasıl vergi yazmamışlar diyordum meğerse daha Türkiye'ye girmemiş ürün yurt dışında zaten yazmaz Tr girecek Tr'de ki gümrükçü abilerimiz ilgilencek
acaba noldu
Yapıyorlar öyle bir şey olmazee kral ceza almışsınseninle de ilgilenenler var sanırım. Bu arada gümrüğe gireli çok oldu abicim
![]()
cezan bitince gel beraber olsunYapıyorlar öyle bir şey olmazgümrüğe girdi de daha Türkiye'de bir kargoya teslimini vermediler versinler sen vergiyi gör
sabırsızlıkla bekliyorum
bir arkadaşım daha almıştı f99 aula90 dolar. 90 dolara çıkan vergi bu
bilginiz olsun arkadaşlar
bana da max 500 lira vergi çıktığını sayarsak 1800+500tl = 2300tl. max 2.3k vermiş olurum
Alıntıyı görüntüle
aga sen üşenmiyon mu yeni hesap açmayasenin ki işlenmedi mi daha
Yok hazırda var zatenaga sen üşenmiyon mu yeni hesap açmaya![]()
![]()
15.hesabın falan bu sanırım