Neler Yeni

🔥GIGABYTE G24F-2 4.499TL🔥

Knispel

80+ Bronze
sdfccgmövhnbj dsvgmhjcbn fdsghmfhcgmndshgmv safvhjgmsw sxcjvhgmuöfvughsdfvyughm bu yazdığına sabaha kadar gülebilirm kullandım ve sorunlu en son 1 yıl sonra iade ettik 30 40 gün monitörsüz kaldım forumlarda çok şikayet var bunun hakkında paneli kronik illhaki bi sorun çıkıyor
İstediğin kadar random atabilirsin kardeşim yazdığın şey yanlış ve insanlara yanlış bilgi veriyorsun. Bahsettiğin kronik model olan versiyon G24F daha sonra üreticiler kronik problemi olmayan G24F-2 modelini çıkarttılar. Hala diyorsun forumda şikayetler var forumda şikayet olmayan monitör mü var? Elbet birilerine denk geliyor sorunlu modeller fakat bu onu kronik yapmaz.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
İsrafil can
İstediğin kadar random atabilirsin kardeşim yazdığın şey yanlış ve insanlara yanlış bilgi veriyorsun. Bahsettiğin kronik model olan versiyon G24F daha sonra üreticiler kronik problemi olmayan G24F-2 modelini çıkarttılar. Hala diyorsun forumda şikayetler var forumda şikayet olmayan monitör mü var? Elbet birilerine denk geliyor sorunlu modeller fakat bu onu kronik yapmaz.
birebir aynısı kullandım ne anlatıyosun ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı monitörde panel sorunu yaşayan kaç kişi var bi bak bakıyım ya

birebir aynısı kullandım sorun yaşadım ve yaşaynalarıdı gördüm diyorum halen bana bu model kronik olmayan model diyorsunuz yaz internete gir bak git yabancı kaynaklara bak

Knispel

80+ Bronze
birebir aynısı kullandım ne anlatıyosun ya

aynı monitörde panel sorunu yaşayan kaç kişi var bi bak bakıyım ya

birebir aynısı kullandım sorun yaşadım ve yaşaynalarıdı gördüm diyorum halen bana bu model kronik olmayan model diyorsunuz yaz internete gir bak git yabancı kaynaklara bak
Bende kullanıyorum eğer kronikse niye bende yok? Sana rastgele bir model söyleyeyim o modeli internetten araştır onda da bir sürü şikayet bulursun. Monitör kronik değil senin şanssızlığına kötü olan denk gelmiş sende o sorun oldu diye herkeste olacak diye bir şey de yok.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
İsrafil can

mantania

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet Can SAĞLAM
Ben de bu ürünü 16 ay kadar kullandım paneli arızalandı. Windows çubuğunun orda monitörün en altında boydan boya yatay çizgiler belirdi rengarenk. Servis point'e götürdüm panel arızası kronik diyerek iade/değişim raporu verdiler. İtopya iade konusunda biraz uğraştırsa da paramı aldım.

Ekler

• IMG-20240812-WA0007.jpg
    IMG-20240812-WA0007.jpg
    57.7 KB · Hit: 23
  • IMG-20240812-WA0005.jpg
    IMG-20240812-WA0005.jpg
    95.3 KB · Hit: 23

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim
hocam paneli arızalı cizgi falan çıkıyor alta arkadaşın attığı gibi bende alta aynı yerde daha büyüğü oldu 40 güne falan bekledik panel gelmeyeceği halde beklettiler
Hocam bu sorun aoc 24g4x'te de çıkmıştı da muhtemelen bazı partiler hatalı üretim olabiliyor. Bu modelde ilk defa sizden duydum desem. Ne zaman almıştınız?

efyavas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ercan Yavaş
Arkadaşlar o monitör sorunlu, bu monitör kronik vs.
NE ALACAĞIZ BİZ?

Top Bottom