Neler Yeni

🔥İndirim Samsung S21 FE Snapdragon 2. Nesil 15.999 TL

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Serdar Totuzbeş
tamam sony sensörü var zaten ama sony bir tane sensör üretip bırakmadı bu işi sürekli güncel sensör üretiyorlar. Honor daki sensör çok daha güncel aradaki çıkış zamanı farkından dolayı
Fotoğrafta katılırım ama video olarak S21 FE daha iyi.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
tamam sony sensörü var zaten ama sony bir tane sensör üretip bırakmadı bu işi sürekli güncel sensör üretiyorlar. Honor daki sensör çok daha güncel aradaki çıkış zamanı farkından dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben honor kullanmadım bile bilmiyorum nasıl telefon ama kağıt üstündeki bilgileri aktarıyorum fanboylukla alakam yok
E tamam bende kağıt üstündeki bilgileri aktarıyorum bana bunun için Samsung fanboyu dedin alakam yok bunla, bende sen aynı şeyi yaptığın için sana Honor fanboyu dedim

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
E tamam bende kağıt üstündeki bilgileri aktarıyorum bana bunun için Samsung fanboyu dedin alakam yok bunla, bende sen aynı şeyi yaptığın için sana Honor fanboyu dedim
yok sen orada adam sensörü belirtmesine rağmen hala megapiksel diyorsun. Ayrıca yorumu okudum işlemci konusunda da yazdım mesajı. Dayanıklılık demişsin evet o konuda haklısın honor herhangi bir sertifika almamış bu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta bence s21fe daha mantıklı çünkü eskide olsa premium bir cihaz kullanmak daha güzel hissettiriyor. Oneplus 7t pro kullanıyorum

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
yok sen orada adam sensörü belirtmesine rağmen hala megapiksel diyorsun. Ayrıca yorumu okudum işlemci konusunda da yazdım mesajı. Dayanıklılık demişsin evet o konuda haklısın honor herhangi bir sertifika almamış bu konuda
Kamerası video konusunda daha iyi cihazın Honor 200'den kağıt üzerinde yazan şey bu arkadaş orada megapiksel ve sensör üzerinden kamerasının tamamen daha iyi olduğunu söylüyor bende megapiksel konusundan alıntı yaparak bunun alakası olmadığını söylüyorum mesajın ilerisinde işlemci konusundaki yaptığın eklemeyi mesajımı gönderdikten sonra gördüm dediğin şey doğru ancak bu daha snapdragon daha kötü anlamına gelmiyor bu tamamen tercih meselesi sen daha az güç tüketsin diye daha düşük güç tüketimi olan işlemciyi tercih edebilirsin kendi tercihin ama bu o işlemciyi daha iyi yapmıyor eğer sen birisine cihazın daha iyi olduğunu savunuyorsan özelliklerini doğru yazman gerekiyor daha az tüketen işlemci yazmıyor daha iyi yazıyor iyi kelimesi bu konuda ilk anlam olarak performansa çıkıyor ve evet s21fe'nin işlemcisi daha performanslı ayrıca son olarak telefonda işlemcinin güç tüketmesi bataryaya yansır başka hiçbir etkisi yok ısınma harici ki ısınma sorunu yok batarya konusunda honorun iyi olduğu konusunda hemfikirken işlemci ha 100 güç tüketmiş ha 80 ne önemi var önemli olan performans

Darkone22

80+ Bronze
Ben olsam Samsung alirim. Honor almam. Hepsiburada takas seçeneklerinde Samsung iPhone gibi büyük markalar çıkıyor. Iyi Dr para veriyorlar. Bu markaları değiştirmek istesen bile degistiremiyorsun

ARDELENO

80+ Bronze
geçen hafta amazon yıl sonu fırasatları varken bakmıştım realme 10 için kredi kartıma vade farksız 3 taksit oluyordu. bu cihazda olmuyor. sebebini bilen var mı?

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
812
İsim
Sercan SAYİT
İnsanlar söyleyeceğini söylemiş zaten. Piyasada S24FE gibi güncel bir model varken S21FE gibi eski bir cihaza para vermek için ağır Samsung fanı olmak lazım.

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Serdar Totuzbeş
İnsanlar söyleyeceğini söylemiş zaten. Piyasada S24FE gibi güncel bir model varken S21FE gibi eski bir cihaza para vermek için ağır Samsung fanı olmak lazım.
Arada 10k fark var, ayrıca güncellik Android için o kasar önemli değil.

Top Bottom