Ben10
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 319
- İsim
- Eray Fındık
- Konu Sahibi Konu Sahibi
station wagon rs6 hariç geri kalanı uzak durabilir hele passat görünce midem bulanıyor tasarımı çok kötü eski passatın tasarımını neden değiştirdiler hala anlamıyorum arabaya bakıp soru sorarım hocam size teşekkürlerHocam sanırım golfde istiyorsunuz ama size şöyle açıklayayım :
golf c segmenti bir araba süperb ise D segmenti
süper yalıtım konfor ve malzeme kalitesi olarak golten çok daha iyi
süperbdeki 1.5 tsi mild hibrit motorda gayet güzel ve performanslı bir motor ve yakıt tüketimi 5.0L civarı
süperbi direkt bayiden sıfır alın aracın liste fiyatı 2.190.000 ama bayilerde çok yüksek miktarlarda indirim var , ortalama olarak 1.900.000 e alırısınız
bu bütçede süperb rakipsiz
station wagon isterseniz passatta bakabilirsiniz ama yeni kasa passatlar sedan olmadıgı için tutmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam görünüş olarak falan golf daha iyi geldi gözüme fiyatlarıda neredeyse aynı ben aracın teknik kısmından pek anlamıyorum ama koltukları falanda golfun daha iyi gibi siz ne diyorsunuz golften çok farkı var mı superbnin bu paketinin?station wagon rs6 hariç geri kalanı uzak durabilir hele passat görünce midem bulanıyor tasarımı çok kötü eski passatın tasarımını neden değiştirdiler hala anlamıyorum arabaya bakıp soru sorarım hocam size teşekkürler