Neler Yeni

Kredi kartı tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Abidin
Merhaba ben babamla çalışıyorum yaşım 18 maaş değil ama harçlık şeklinde hafta da bir para alıyorum babamdan dolayısıyla her seferinde param bitti demek mecburiyetinde kalınca paranı idareli kullan gibi sözlerle karşılaşıyorum canım sıkılıyo o yüzden yıllık aidatı olmayan iyi bir kredi kartı almak istiyorum ay sonu ne harcadıysam onu ödesin benim peder kafam daha rahat olucak ve her seferinde para diye yanına gidip mahcup olmıcam tavsiye edebileceğiniz bir kart var mı bu arada açık lisedeyim.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Babanın kartını kullan

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Süleyman Bekar
Merhaba ben babamla çalışıyorum yaşım 18 maaş değil ama harçlık şeklinde hafta da bir para alıyorum babamdan dolayısıyla her seferinde param bitti demek mecburiyetinde kalınca paranı idareli kullan gibi sözlerle karşılaşıyorum canım sıkılıyo o yüzden yıllık aidatı olmayan iyi bir kredi kartı almak istiyorum ay sonu ne harcadıysam onu ödesin benim peder kafam daha rahat olucak ve her seferinde para diye yanına gidip mahcup olmıcam tavsiye edebileceğiniz bir kart var mı bu arada açık lisedeyim.
kredi kartına taksitle ürün alıcaksan akbank iş bankası kuveyt türk e bakabilirsin 3 veya 6 taksite vade farkı olmuyor genelde

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,063
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank, Garanti BBVA.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
Bildiğim kadarıyla en iyi taksit seçenekleri kuveyt türkte onun harici ben garanti bbva kredi kartı kullanıyorum öneririm. Ayrıca iş bankası da iyidir onu da değerlendirebilirsin

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Orkun
Enpara tavsiye ederim. Transfer ücreti, hesap ücreti, kredi kartı aidatı yok.
Günlük faiz işleyen birikim hesabı açabiliyorsun ve faizi bozulmadığı için istediğin gibi o hesaptan para çekip yatırabiliyorsun.
Yani kenarda beklettiğin nakit paran hesabında beklerken faiz işletip 1TL de olsa değer kazanıyor.

Yuzzy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Yavaş
iş bankası maximum aidatsız kredi kartını kullanıyorum memnunum

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru