Neler Yeni

Kredi kartı tavsiyesi

Reaksiyon skoru
49
Merhaba ben babamla çalışıyorum yaşım 18 maaş değil ama harçlık şeklinde hafta da bir para alıyorum babamdan dolayısıyla her seferinde param bitti demek mecburiyetinde kalınca paranı idareli kullan gibi sözlerle karşılaşıyorum canım sıkılıyo o yüzden yıllık aidatı olmayan iyi bir kredi kartı almak istiyorum ay sonu ne harcadıysam onu ödesin benim peder kafam daha rahat olucak ve her seferinde para diye yanına gidip mahcup olmıcam tavsiye edebileceğiniz bir kart var mı bu arada açık lisedeyim.

Babanın kartını kullan

Merhaba ben babamla çalışıyorum yaşım 18 maaş değil ama harçlık şeklinde hafta da bir para alıyorum babamdan dolayısıyla her seferinde param bitti demek mecburiyetinde kalınca paranı idareli kullan gibi sözlerle karşılaşıyorum canım sıkılıyo o yüzden yıllık aidatı olmayan iyi bir kredi kartı almak istiyorum ay sonu ne harcadıysam onu ödesin benim peder kafam daha rahat olucak ve her seferinde para diye yanına gidip mahcup olmıcam tavsiye edebileceğiniz bir kart var mı bu arada açık lisedeyim.
kredi kartına taksitle ürün alıcaksan akbank iş bankası kuveyt türk e bakabilirsin 3 veya 6 taksite vade farkı olmuyor genelde

İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank, Garanti BBVA.

Bildiğim kadarıyla en iyi taksit seçenekleri kuveyt türkte onun harici ben garanti bbva kredi kartı kullanıyorum öneririm. Ayrıca iş bankası da iyidir onu da değerlendirebilirsin

Enpara tavsiye ederim. Transfer ücreti, hesap ücreti, kredi kartı aidatı yok.
Günlük faiz işleyen birikim hesabı açabiliyorsun ve faizi bozulmadığı için istediğin gibi o hesaptan para çekip yatırabiliyorsun.
Yani kenarda beklettiğin nakit paran hesabında beklerken faiz işletip 1TL de olsa değer kazanıyor.

iş bankası maximum aidatsız kredi kartını kullanıyorum memnunum

ben 1-2 ay önce Bonus Genç açtım, memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,927
Üyeler
173,280
Son üye
Omery
Geri