Gurkanpiro
80+ Platinum
Yanı tutuş nedir elin kaç cmVar mı öneri? da V2 den önce logitech g300s kullanıyordum. O da aşırı küçüktü. Bir türlü ortasını bulamadım.
Yanı tutuş nedir elin kaç cmVar mı öneri? da V2 den önce logitech g300s kullanıyordum. O da aşırı küçüktü. Bir türlü ortasını bulamadım.
Aj159 apexi satsana bana 850yeEliniz küçük değilse ve bir kere razer mouse kullandıysanız ergonomisi yüzünden başka mouse a geçemiyorsunuz.
Deathadder V2 var aşırı memnunum ama sırf kablo karmaşası olmasın diye kablosuz bir mouse a geçeyim dedim bu süreçte AJ159 Apex ve M800 Pro aldım ama ikisi de ergonomik olarak leş oldukları için geri DA V2 ye döndüm. Hafif olsun diye hem minicik mouse yapmışlar hem de ergonomik olarak s*çıp batırmışlar.
15-16 cm palm gripYanı tutuş nedir elin kaç cm
Bütçe15-16 cm palm grip
Maks 3 bin. Şimdi almayacağım ama listeye alıp takip edebileceğim şuan fiyatı 4-5 bin olan ya da ilerde indirime düşebilecek ürünlerde olabilir. V2 gibi kaliteli uzun vadeli olsun istiyorum.Bütçe
Yani şimdi dav3 pro önereceğim 3400 mü ne ama büyük bir mouseMaks 3 bin. Şimdi almayacağım ama listeye alıp takip edebileceğim şuan fiyatı 4-5 bin olan ya da ilerde indirime düşebilecek ürünlerde olabilir. V2 gibi kaliteli uzun vadeli olsun istiyorum.
Olabilir hocam. Ben bir keresine mediamarkt da viper ultimate denemiştim çok iyi oturmuştu elime ama fiyatı aşırı pahalı.Yani şimdi dav3 pro önereceğim 3400 mü ne ama büyük bir mouse
Neden 850 kralAj159 apexi satsana bana 850ye
satış fiyatı 850ydiNeden 850 kral