Fırhorse Sobutmoon
80+ Bronze
Niye ki? Neden herkese içki içtiğini duyurma isteği oluyor?
Hawli bad boy oluyorlar. Hayranım onlaraNiye ki? Neden herkese içki içtiğini duyurma isteği oluyor?
içki sigara kumar bu tarz şeyleri havalı sanan tipler çok hallerine acıyorumNiye ki? Neden herkese içki içtiğini duyurma isteği oluyor?
Evet büyük ihtimalle havalı sanmadan çok ilgi talebi ağır basıyodurben ''cok havali saniyorlar kendilerinii'' diyenlere pek katilmiyorum, yasak olan seyleri yapmanin kendine ozgu bir cekiciligi var ayrica ickiler genellikle arkadas ortaminda icildigi icin ''arkadaslarimla eglence'' adi altinda bir paylasim olarak goruluyor bence , havali sanmiyorlardir(sananlar olsa dahi azinliktir) ama her insan gibi ilgi istiyorlardir mesela 18 yas alti bir cocugun ''bakin bugun sigara bugun bunu iciyorum'' diye soylenmesi gibi... cogunlugun yapamadigi bir seyi yapmak istiyor cunku
o sırada dövme yaptım diye heryerde basbas bağıran elemanın iticilik.Evet büyük ihtimalle havalı sanmadan çok ilgi talebi ağır basıyodur
Hawalı oluyoruz kızlar düşer kanziNiye ki? Neden herkese içki içtiğini duyurma isteği oluyor?
Havalı Sanıyorlar Ailem Den Bağımsızım TarzıNiye ki? Neden herkese içki içtiğini duyurma isteği oluyor?