Neler Yeni

Öneri ₺1,5K'ya Konforlu Oyuncu Kulaklığı Önerisi

phopshen

80+ Bronze
Kontrolcü olayı beni de biraz rahatsız ediyor, yıllar önce kullandığım kulaklığım da kontrolcü yerinden ikiye ayrılmıştı kablosu. Kulaklığın plastiği üzerinde ses tekerleğinin olmasını tercih ederdim esasen.
Havit ve Redragon vs. güzel, f/p markalardır; kaliteli ürünleri mevcut ama bir Logitech ayarında değiller tabii.

G432'nin kafa bandı epey rahatsız gözüküyor, üst plastiği falan epey kalın duruyor. Daha önce bu yapıda kulaklık kullanmıştım oradan biliyorum. Konforu nasıldır sence?
bence hoş kafamın yapısını alıyor bir de kendi etrafında dönebiliyor onla beraber oturuyor çok rahat. kafa bandı ben hep aynı kullandım uzun oturuslar sacı hafif bastırır. ve o da her kulaklıkta olur diye düşünüyorum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Lloyd
bence hoş kafamın yapısını alıyor bir de kendi etrafında dönebiliyor onla beraber oturuyor çok rahat. kafa bandı ben hep aynı kullandım uzun oturuslar sacı hafif bastırır. ve o da her kulaklıkta olur diye düşünüyorum
Kafayı ağrıtmıyorsa sorun yok o zaman, şahsen ben çok sıkıntısını çektim onun. Hatta bir ara hafif göçme oluştu sanırım baskı oluşan yerde, hala hissediyorum ufaktan kafa derisinde.
Teşekkür ederim yorum için.

phopshen

80+ Bronze
Kafayı ağrıtmıyorsa sorun yok o zaman, şahsen ben çok sıkıntısını çektim onun. Hatta bir ara hafif göçme oluştu sanırım baskı oluşan yerde, hala hissediyorum ufaktan kafa derisinde.
Teşekkür ederim yorum için.
fazla takarsan göçme olur benim işim bilgisayarda olduğu için kulaklık da şart oluyor. sonuçta da göçme var

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Lloyd
fazla takarsan göçme olur benim işim bilgisayarda olduğu için kulaklık da şart oluyor. sonuçta da göçme var
Olabilir doğrudur, göçme mevzusu kulaklıktan kulaklığa değişiyor bence. Zamanında HP H360G ve H310 kulaklıklar kullandım. 1-2 saat falan bile takınca kafama ağrı giriyordu. Precog'da öyle bir şey olmadı en azından. Benim de işim bilgisayarda, mecburi günde birkaç saatten fazla takıyoruz ama artık biraz olsun konforlu olanını bulmaya çalışıyorum olduğu kadar. Bundan da rahat edemezsem yaşantıma IEM kulaklıklarla devam edeceğim gibi duruyor ))

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Lloyd
Ufaktan bir güncelleme geçeyim değerli üyeler.
Yaklaşık bir buçuk hafta önce 1380₺'ye Havit 2002E Pro kulaklığı aldım; 60mm sürücü, Hi-Res desteği ve 60 Ohm empedans ile teknik açıdan alınabilecek en iyi seçenek gibi gözüküyordu. 6 güne yakındır kullanıyorum. Geldiği gün test ettiğimde kafayı rahatsız ediyor gibi gelmişti, baskı uyguladığını hissediyordum. İade etmeyi düşünüyordum ama bir süre kullanınca az çok alıştım gibi geldi. Yarına kadar düşünüp aklıma yatarsa iade edeceğim, bu senaryoda aynı fiyat civarına IEM bakarım muhtemelen.
Kulaklık genel anlamda fena değil. Baslar derin ve yerinde, tizler fena değil. Mid tonlar pek iyi gelmedi ama zaten müzik kulaklığı değil, bir de eski cihazımda test ettiğim için kötü bir ses kartıyla kullanmış oldum şu ana kadar; güncel cihazıma erişince belki daha iyi sonuç verebilir emin olamamakla beraber. Oyun esnasında test edemedim henüz ama film izlerken falan güzel sonuç verdiğini düşünüyorum. Konumsal ses tespiti açısından güzel sonuç vereceğine eminim. Kablosu çok sağlam geldi. Malzeme kalitesi de fena değil fiyatına göre. Tasarımı ufaktan HyperX'lere benzetmişler. Mikrofonu da idare eder dediğimiz türden. Beğenmedim noktası dediğim gibi kafanın üstüne bir miktar baskı uygulaması, uzun kullanımda kafa ağrıtma ihtimali var. Bir daha alacak olsam kafa bandı olmayan kulak-üstü kulaklık almam herhalde.
İade konusunda hala kararsızım, alırlar mı bilmiyorum gerçi de. Bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

"İade edip şunu alabilirsin" dediğiniz bir kulaklık seçeneği olursa da belirtebilirsiniz. Gerçi yılbaşı sonrası daha uygun bir seçenek oluşacağını pek zannetmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,047
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom