Neler Yeni

Soğutmam kasaya tam sığmıyor gibi acil yardım

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam direkt nasıl toplicam hakkında bilgim yok yardım iyi olur 2 tane fan var nasıl takmam gerekiyor
sogutucuda ıkı fan varsa bırını ortaya bırrını arkaya tak ramlere temas etmemesı ıcın arkadakı fanıda ters cevır o sekılde yanlıs olur

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Eyupcan
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Suleyman

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Hit: 17

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bunedır dsotum okadar para bayma gerek yok bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan böyle dıruyor aradaki fanıda bu şekil koydum doğrumudur
oldu ondekınıde araya al

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Suleyman
Şu şekil mi takayım hocam sağa doğru tel

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Hit: 21

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bu arada rame cok temas edıyomu o fanı öne takınca eğer kurtarabilirsen fanı bır tık sola doğru takadabilirisn kasa camına temas etmez ve ramide kurtarırsa tamamdır ön tarafa monte edersen aklında bulunsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Suleyman
bu arada rame cok temas edıyomu o fanı öne takınca eğer kurtarabilirsen fanı bır tık sola doğru takadabilirisn kasa camına temas etmez ve ramide kurtarır kolaylıkla ön tarafa monte edersen aklında bulunsun
Yok hocam kontrol ettiğimde çok azbi boşluk kalıyordu aralarında ama cama çok yakın kalıyordu öyle

Şuan doğru yaptıysam daha iyi olmuştur

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yok hocam kontrol ettiğimde çok azbi boşluk kalıyordu aralarında ama cama çok yakın kalıyordu öyle
tamamdır bu arada sanırım ilk kez topluyorsun kablolamaya olabıldiğince özen göztermeni tavsiye ederim kabloların hangısı nerden en kısa geliyor hangı girişe takıcağına karar ver ve arakadan o sekilde getir bu sayede kablolar fazla görünmez ön tarafta

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Suleyman
tamamdır bu arada sanırım ilk kez topluyorsun kablolamaya olabıldiğince özen göztermeni tavsiye ederim kabloların hangısı nerden en kısa geliyor hangı girişe takıcağına karar ver ve arakadan o sekilde getir bu sayede kablolar fazla görünmez ön tarafta
Bakıcam hocam sağolun

Bu kablo anakartın sağ tarafındaki yere dimi hocam

Ekler

• IMG_1814.jpeg
    IMG_1814.jpeg
    1.7 MB · Hit: 12
Son düzenleme:
Top Bottom