Neler Yeni

Temu vergi iadesi yapıyormu?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,905
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Peki iade edilen ücret iade kodu çıkarttığınız sayfadaki ile aynı ücretmiydi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç gün sürdü iade kargo yapmanızdan itibaren?
bana kargo yaptığım anda iadesini verdiler anlamadım

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Muhammet Kürkçü

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Musa Topçu
Peki iade edilen ücret iade kodu çıkarttığınız sayfadaki ile aynı ücretmiydi?

Kaç gün sürdü iade kargo yapmanızdan itibaren?
iade etmekten vazgeçtim geri ödenecek tutarı görünce onun dışında çanta almıştım fermuar kısmı patlamış gelmişti birleşmiyordu iade istedim ürün sizde kalsın paranızı veriyoruz dediler vergi ile birlik verdiler kupon uygulamıştım kupondan inen paradanda biraz yollamışlardı yani vergi dahil 1kya aldığım ürüne 1.1k iade yollamışlardı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,618
İsim
Oğuz
Kargolamadan iade yap en iyisi.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Muhammet Kürkçü
Kargolamadan iade yap en iyisi.
Olmuyor hocam o seçeneği bana sunmuyor.

iade etmekten vazgeçtim geri ödenecek tutarı görünce onun dışında çanta almıştım fermuar kısmı patlamış gelmişti birleşmiyordu iade istedim ürün sizde kalsın paranızı veriyoruz dediler vergi ile birlik verdiler kupon uygulamıştım kupondan inen paradanda biraz yollamışlardı yani vergi dahil 1kya aldığım ürüne 1.1k iade yollamışlardı
Teşekkürler hocam bilgi için.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,839
İsim
Mehmet Aslan
Beyler aranızda temudan ürün alıpta sonradan kargo ile iade yapan varmı acaba? Yapan varsa vergisi iade oluyormu acaba? Yoksa sadece ücret iadesimi yapıyorlar?
benim lamba bozuk gelmişti , ilk alışveriş diye müşteri memnuniyeti kapsamında vergisini de gönderdiler , ama normal iadelerde geliyor mu emin değilim. Müşteri hizmetlerine sorun.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Taşlıova
Selamlar, Temu dan yaklaşık 15 gün önce vergi dahil 1675 TL lik ürün almıştım fakat sonra karar değiştirip satın alımımdan 2 gün sonra satışı iptal edip ücret iadesi istedim, takip eden 3 gün sonra Halkbank hesabıma ücret iadesi herhangi bir kesinti olmaksızın tamamen geri yattı, yani bir sorunla karşılaşmadım. Fakat vergi iadesi gibi bir gelişme yaşamadım ya da kargo ücreti kesintisi, vergi kesintisi gibi farklı negatif bir uygulamayla da karşılaşmadım. Bilginin faydalı olmasını umuyorum, iyi forumlar

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Muhammet Kürkçü
Selamlar, Temu dan yaklaşık 15 gün önce vergi dahil 1675 TL lik ürün almıştım fakat sonra karar değiştirip satın alımımdan 2 gün sonra satışı iptal edip ücret iadesi istedim, takip eden 3 gün sonra Halkbank hesabıma ücret iadesi herhangi bir kesinti olmaksızın tamamen geri yattı, yani bir sorunla karşılaşmadım. Fakat vergi iadesi gibi bir gelişme yaşamadım ya da kargo ücreti kesintisi, vergi kesintisi gibi farklı negatif bir uygulamayla da karşılaşmadım. Bilginin faydalı olmasını umuyorum, iyi forumlar
Bende ürün iptali istemiştim ama müşteri temsilcisi arkadaş ürünün gelmesini bekleyin ve öyle iade edin dedi maalesef. Bazı kişilere direk ürün iptali yaparken bazı kişilere yapmıyorlar. Temunun mantığı bir garip. Teşekkürler hocam bilgi için.
benim lamba bozuk gelmişti , ilk alışveriş diye müşteri memnuniyeti kapsamında vergisini de gönderdiler , ama normal iadelerde geliyor mu emin değilim. Müşteri hizmetlerine sorun.
Şuan iade kısmına baktığımda gerçekten keyfi iadelerde vergiyi geri vermiyorlar ama bendeki üründe sağlam maalesef.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Taşlıova
Bende ürün iptali istemiştim ama müşteri temsilcisi arkadaş ürünün gelmesini bekleyin ve öyle iade edin dedi maalesef. Bazı kişilere direk ürün iptali yaparken bazı kişilere yapmıyorlar. Temunun mantığı bir garip. Teşekkürler hocam bilgi için.

Şuan iade kısmına baktığımda gerçekten keyfi iadelerde vergiyi geri vermiyorlar ama bendeki üründe sağlam maalesef.
Açıkçası standart olması gerekirken yapmamaları saçmaymış ben de dikkat ederim sonraki alışveriş tercihinde..

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,618
İsim
Oğuz

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Muhammet Kürkçü
Müşteri temsilcisine bildir bozuk vs. de bir şekilde edersin diye düşünüyorum
Ürün yoldayken ne yaptıysam iptal edemedim hocam bayağı bir uğraştım hatta destek kaydı bile açtıma ama o bile çözüm olmadı. Şimdide vergimi iade etmiyorlar iadede. Sanırım en son sizin dediğinizi yapacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,467
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom