7K 8K arası xt bulunabiliyor XT alabilirseniz daha iyi olur6.5k ya ikinci el olarak rx 6700 10gb satıyor bir arkadaş. bu paraya xt olanı bulabilir miyim yoksa fiyatı iyi midir sizce? 2024 yılında alınmış
1k fiyat farkına değer diyorsunuz yani7K 8K arası xt bulunabiliyor XT alabilirseniz daha iyi olur
değecek bir fark yok fakat bütçe varsa alınır.1k fiyat farkına değer diyorsunuz yani
bütçe sıkıntı değil de bu kart sıfıra yakın temizlikte. 7.5 - 8k ya bulacağım xt modelinin garantisi bitmiş bile olabilir. riske girmeden temizinden halletmek istiyorumdeğecek bir fark yok fakat bütçe varsa alınır.
garantisi faturası kutusu vesayre varsa alın geçin.bütçe sıkıntı değil de bu kart sıfıra yakın temizlikte. 7.5 - 8k ya bulacağım xt modelinin garantisi bitmiş bile olabilir. riske girmeden temizinden halletmek istiyorum
2GB Vram + performans farkı var nasıl değecek fark yokdeğecek bir fark yok fakat bütçe varsa alınır.
12 ver 6900xt al bütçe varsa 16 gb vrami var. Şu dönemde 8 gb vram yetmiyor. Yarın 10 un yeteceğinin garantisi yok.
RX 6700 alacaksan;
RX 6700xt alıcaksan;
XT modelleri 10.000 fiyat bandına kadar yürüyor 6700 almanı öneririm bunlar harici bir satıcıya bakana gerek yok
garantisi faturası kutusu vesayre varsa alın geçin.
düz 6700 ü aldım arkadaşlar teşekkürler cevaplarınız için7k ya temiz 6700xt bulabilirsiniz face gruplarına bakın daha güvenilir
7ye 6700xtnin giriş modelleri bulunuyor. Ben 7.5e kutulu xfx merc aldım6.5k ya ikinci el olarak rx 6700 10gb satıyor bir arkadaş. bu paraya xt olanı bulabilir miyim yoksa fiyatı iyi midir sizce? 2024 yılında alınmış
düz almasaydın keşkedüz 6700 ü aldım arkadaşlar teşekkürler cevaplarınız için