Neler Yeni

MOTORSİKLET İÇİN MONT VE KASK ÖNERİSİ

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
Teşekkürler motoruda kısmet olursa rtr200 almayı düşünüyorum cbr 500r almak istiyordumda 2. eli bile 250.000 tl ...
Rtr200 100k sıfırı şuan çok iyi ben b ehliyet olduğum için vmoto TC Max elektrikli aldım 12 ay vade farksız ilk başlangıç motoru otomatik vites siz diye 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

faizsiz kredi cek agv k1 al kask icin
Kredi çekemem ne yazık ki hocam

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Rtr200 100k sıfırı şuan çok iyi ben b ehliyet olduğum için vmoto TC Max elektrikli aldım 12 ay vade farksız ilk başlangıç motoru otomatik vites siz diye 😀

Kredi çekemem ne yazık ki hocam
bende 50 lik scooter var kısmetse şubat 11 de 18 oluyorumda b ehliyet almak için martı beklemem gerektiğinden a1 aldım ben (burda nerdeyse her gün çevirme oluyor ceza yemek istemediğimden aldım) onu b ehliyeti aldıktan sonra a2 ye yükseltim rtr 200 alacağım.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
buda güzel gözüküyormuş ta ben 180k para vericeksem eğer pcx125 alırdım sizin yerinizde olsam b ehliyet varken işletip 125'e kadar kullanabiliyorsunuz diye biliyorum.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
buda güzel gözüküyormuş ta ben 180k para vericeksem eğer pcx125 alırdım sizin yerinizde olsam b ehliyet varken işletip 125'e kadar kullanabiliyorsunuz diye biliyorum.
Lakin ben 150k ya aldım sıfır 12 ay taksit :)

Renk olarak çok kararsızım bende kırmızı aldım siyahinin yerine vmoto olarak bakınız süper soco eski model. Tel jantlı benim aldığım

Kırımızıyi aldım daha hoş geldi gözüme siyah mi alsaydim ya tribe girdim

Ekler

• Screenshot_2025-01-05-21-13-11-766_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-05-21-13-11-766_com.android.chrome.jpg
    277.6 KB · Hit: 17
  • Screenshot_2025-01-05-21-13-09-077_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-05-21-13-09-077_com.android.chrome.jpg
    324.7 KB · Hit: 13

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Renk olarak çok kararsızım bende kırmızı aldım siyahinin yerine vmoto olarak bakınız süper soco eski model. Tel jantlı benim aldığım
https://www.vmototurkiye.com/vmoto-tc-max/ bu değilmi hocam işte yinede çok güzel duruyor hayırlı olsun.
1736100832971.png

Kırımızıyi aldım daha hoş geldi gözüme siyah mi alsaydim ya tribe girdim
boşver kırmızı daha canlı duruyor

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
hocam belli bir bilgi birikimi var. kısa mesafe sürüş için(ankara) kışlık mont ne önerirsiniz? teşekkürler.
Bana onerdiklerini önerir işte 2 model var biri 5k civarı diğeri 7k civarı

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager
Arkadaşlar 3 yıldır ekipman satıyorum
Türkiyenin en büyük motorsiklet firmasında çalışıyorum distrübütörde hemen hemen şeffaf deneyimlerimle söylüyorum size bunları bir şey satma para kazanma gütme amacıyla değil
AGV Shark gibi markaya para ödemektense şu an değil türkiyede dünyada ki en fiyat performans ürünleri üreten firma LS2 eldiveninden tutun botuna botundan tut montuna montundan tut kaskına

LS2 önerilmemesinin temel nedeni insanların model ayrımı yapamaması adam LS2 rapid kullanıyor sonra gidip onu başka bir markanın 8 9k'lık kaskıyla kıyaslıyor sen bak bakalım LS2'nin o fiyatında ki kaskına adamlar neler yapıyor
Yani demem o ki fiyat performans ürün bakıyorsanız LS2 alabilirsiniz üzmez yedek parçalarını da biz kendimiz getirtiyoruz 10 yıl önce satılan kaskın hala daha vizörünü satıyorum babalar gibi de soruluyor

Hocam agv K1 polikarbon K3 ten aşağısı alınmamalı diye biliyorum agv de (Yanlışım varsa düzeltirsiniz)
AGV'nin ürünleri güzeldir K1'de alınır ama K1 kabuk kalitesinde ki kaskı çok daha uyguna bulabiliyorsunuz AGV'de genel sadece markaya para ödüyorsunuz AGV'nin Pista GP RR kaskı var full karbon yarışlarda kullanılan 60.000TL fiyatı var LS2'de aynı pistte yarışan kaskı 19.000TL'e alabiliyorsunuz niye korumuyor mu da o pistte kullanılıyor bu kask hayır koruyor ama insanlar lS2 eHE kOrUmUYoKi Abİ diyorlar bilgisiz cahil insanlar çünkü

Geçen bir kadın sürücü gördüm S1000rr ile LS2'nin bahsettiğim kaskı Thunder modelini kullanıyor kadına yazmadıkları kalmamış
S1000rr KuLLaNıYoN LS2 TaKıyYOn EHEE o.O2

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
Türkiyenin en büyük motorsiklet firmasında çalışıyorum distrübütörde hemen hemen şeffaf deneyimlerimle söylüyorum size bunları bir şey satma para kazanma gütme amacıyla değil
AGV Shark gibi markaya para ödemektense şu an değil türkiyede dünyada ki en fiyat performans ürünleri üreten firma LS2 eldiveninden tutun botuna botundan tut montuna montundan tut kaskına

LS2 önerilmemesinin temel nedeni insanların model ayrımı yapamaması adam LS2 rapid kullanıyor sonra gidip onu başka bir markanın 8 9k'lık kaskıyla kıyaslıyor sen bak bakalım LS2'nin o fiyatında ki kaskına adamlar neler yapıyor
Yani demem o ki fiyat performans ürün bakıyorsanız LS2 alabilirsiniz üzmez yedek parçalarını da biz kendimiz getirtiyoruz 10 yıl önce satılan kaskın hala daha vizörünü satıyorum babalar gibi de soruluyor

AGV'nin ürünleri güzeldir K1'de alınır ama K1 kabuk kalitesinde ki kaskı çok daha uyguna bulabiliyorsunuz AGV'de genel sadece markaya para ödüyorsunuz AGV'nin Pista GP RR kaskı var full karbon yarışlarda kullanılan 60.000TL fiyatı var LS2'de aynı pistte yarışan kaskı 19.000TL'e alabiliyorsunuz niye korumuyor mu da o pistte kullanılıyor bu kask hayır koruyor ama insanlar lS2 eHE kOrUmUYoKi Abİ diyorlar bilgisiz cahil insanlar çünkü

Geçen bir kadın sürücü gördüm S1000rr ile LS2'nin bahsettiğim kaskı Thunder modelini kullanıyor kadına yazmadıkları kalmamış
Bizim Türklere zsten bu marka değil de modele göre yargılama kültürünü ogretemedik marka önemli değil model önemli aynısı bilgisayar parçaları içinde geçerli zaten tr de garanti destek yok

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr

hocam denk gelmişken sorayım stream 2 için vizör ve pinlock varmıdır ? stream 2 den ben baya memnun kaldım bunun suyunu çıkarttıktan sonra gene stream 2 alacağım o yüzden ucuzken vizörle pinlockta alayım.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager
hocam denk gelmişken sorayım stream 2 için vizör ve pinlock varmıdır ? stream 2 den ben baya memnun kaldım bunun suyunu çıkarttıktan sonra gene stream 2 alacağım o yüzden ucuzken vizörle pinlockta alayım.
Var hocam
İstediğin renk vizör ve pinlock'um
Yakın vakitte euro ve dolarda ani bir çıkış olmadığı sürece zam olmaz hocam

Top Bottom