Çözer hocam bencede şuanki switchiniz ne bide klavyeniz kaç pinli ?Switch değişikliği sorunu çözer mi?
Hocam klavyenizin switchini söküp klavyenin tam o kısmının fotosunu atarmisiniz.Bende ep84un 3pin olduğunu saniyodum ama 5miş freygasm hocam çok yardimci olmuştu sagolsun3 pin sanırım ve hot swap.
Akşam eve geçince atayım, şu an işteyim. Teşekkür ediyorum ilginiz için hocamHocam klavyenizin switchini söküp klavyenin tam o kısmının fotosunu atarmisiniz.Bende ep84un 3pin olduğunu saniyodum ama 5miş freygasm hocam çok yardimci olmuştu sagolsun
Tamamdır hocam kolay gelsin bende sınava giricem simdi akşam hallederiz o zamanAkşam eve geçince atayım, şu an işteyim. Teşekkür ediyorum ilginiz için hocam
Ek 75İyi forumlar.
Başlıkta da belirttiğim gibi kablosuz mekanik %75 klavye arıyorum. Sessiz olması tercih sebebi. Mümkünse siyah renk arıyorum.
Ajazz Ak820 Max aldım, hissiyatı sesi vs çok güzel ancak tuşlarda asimetriklik var. İade edeceğim. Ama bu tarz bir şey arıyorum.
Bütçe maksimum 3 civarı.
Switch değişimi çözüm olur mu diye düşünüyorum, bu konuda emin olamadım sadece.@Semdulge 5pin hocam bu gördüğüm kadarıyla istiyorsanız freygasm hocama özelden bütçenizi felan yazın size switchler konusunda yardımcı olsun.
Bende 90li mmd princess v3 switchleri var begenirmisiniz bilmem almayı düşünürseniz 750ye satabilirim hafif seside güzel almayı düşünürseniz bütçenizi freygasm hocama yazın size yardımcı olsun onun tavsiyesiyle ben aldım bu switchi zaten sonra klavye değişince elimde kaldı.
Çözüm olur hocamda sizin normal switchiniz neydi acaba ?Switch değişimi çözüm olur mu diye düşünüyorum, bu konuda emin olamadım sadece.