CharlesPolat
80+ Bronze
S25 Daha çıkmadı ama yakın diyorlar sizce hangisi alınır bütçe 50 bin tl
S23 Ultra bulabilirsen al derim exynostan ziyade sd bir işlemciye sahip olursunS25 Daha çıkmadı ama yakın diyorlar sizce hangisi alınır bütçe 50 bin tl
S24+ alınmaz mı pekiS23 Ultra bulabilirsen al derim exynostan ziyade sd bir işlemciye sahip olursun
s25'i bekle derim o süreçte paranla yatırım yap ki değer kaybetmesin örneğin altın al.
Apple 14-15 serilerinde özellikle 14 te bir yenilik getirmedi 15 te gelen tek yenilikte (Gözle görülür şekilde) Dynamic island oldu onun harici başka bir esprisi yok şuanda. ki kendimde 13 kullanıyorum bunları o yüzden çok rahatlıkla söyleyebiliyorum.
Güzel telefon exynos işlemci kullanırım dersen alınır.S24+ alınmaz mı peki
ben batarya ve ısınma konusunda sıkıntı yaşamadım ancak baz model işte ki fiyatları cidden pahalı ben birazda sevdiğim ve merağım olduğu için almıştım.1 hafta önce apple 13 sattım s25 ultra bekliyorum eğer özelliği fazla ise s24 ultradan s25u yoksa s24u alicam, 13 batarya ve ısınma yüzünden beni çok sıkıntıya soktu. Eğer apple alacaksan düz modellerini alma ya pro max yada plus modellerine bak yoksa şarj konusunda ileride çok sıkıntı yaşarsın cebinde şarj ile gezersin
3 senelik iphone 13 uzun süre kullanım sonucunda paylaştımben batarya ve ısınma konusunda sıkıntı yaşamadım ancak baz model işte ki fiyatları cidden pahalı ben birazda sevdiğim ve merağım olduğu için almıştım.
Bütçeyi biraz arttırıp ip 16 taraftarıyım ancak iphone 15de kurtarır exynos işlemci önermediğimden samsung tarafında yorumsuzumS25 Daha çıkmadı ama yakın diyorlar sizce hangisi alınır bütçe 50 bin tl
benimde 8 aylık kullanım 4 senedir arkadaşım sahipti oda pek bir sıkıntı yaşamadı pil konusunda (pil sağlığı 85 di) benim 983 senelik iphone 13 uzun süre kullanım sonucunda paylaştım
exynos işlemcinin olayı neGüzel telefon exynos işlemci kullanırım dersen alınır.