TyShame
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 716
- İsim
- Halil
- İlgilendiği Kategoriler
- Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
- @karachayproductions
Size anlatamadığım nokta şu saf kas gücü bakımından 5090 ile 4090 arasında %20 25 fark var duruma göre. Sizin iddianıza göre saf kas gücü teknoloji bakımından daha güçlü bu yüzden ölmedi. E hani 5070 4090 dan 4 kat güçlüydü ? Yazılım farklı konu teknik özellik farklı konu. Bakın bunu ben demiyorum buyrun nvdia dan fotoğraf göstereyim nvdianın kendi sunumundan bu fotoğraf. Rtx 3090 ile 4080 arasında da pek bir teknik fark yok bakın siz yazılım ile teknik detayı karıştırıyorsunuz Ve öldürmediğini iddia ediyorsunuz hadi bana bunu açıklayın. Madem teknik olarak daha üstün nerde 4x ? Şimdi 4090 3x frame gen desteklemiyor mu bırakın allah aşkına. SaçmalıkÖnceki seriyi öldürmediki sen 3000 serisi kart aldığında ne aldığını biliyorsun zaten gelecekte bu karta şu gelir diye bir yatırım yapmıyorsun. Adam sana diyorki biz 4000 serisi için optical flow donanımı geliştirip içine koyduk yeni teknolojiniz hayırlı olsun burada firmayı tebrik edip kartları geliştirdiği için teşekkür edeceğine adamın zamanında ürettiği kartta olmayan donanımdan dolayı kartı öldürdüğünü iddia ediyorsun. Saçma bir serzeniş bence. Ben 4080 kartımı aldığımda frame gen olduğunu bilerek aldım çünkü işime yarıyordu adamlar geliştirip nöral işleme birimi çekirdekleri koyup 5000 serisinde daha da geliştirmişler e ne güzel. Üstüne bir de 4000 serisindeki frame genin performansını %10 artırıp kullandigi vrami %5 düşürmüşler. Tüm rtx serisindeki dlss SR ve DLAA'yı geliştirip tüm kartlara reflex 2 ve geliştirilmiş ray reconstruction getiriyorlar ancak sen bir şekilde senin kartının firma tarafından terk edildiğini söylüyorsun. Adam senin kartına olmayan yeni bir şey getiremez ancak olanı geliştiriyor işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5070 4K'ya yetmez o kadar da uzun boylu değil ama 5070ti 4K için gayet ideal çünkü 4070ti super 4K'yı zaten güzelce oynatıyor.