Neler Yeni

5070=4090 YANILGISI?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Abi konudaki yorumları okurken okuduğum saçmalıklar inanılmaz güldürdü. Tüm kartlar muazzam fiyatlardan duyrulmuş hepsi. AMD'yi bitirmek için ölü fiyatın az üstünden çıkarmışlar. Kartlar 4000 serisinden daha ucuza çıkmış daha ne bekliyorsunuz? AMD'nin bitik durumundan dolayı yapıştırmışlar fiyatları AMD'nin pazar payını sıfırlamaya uğraşıyorlar ve başaracaklar gibi. AMD fuarında ekran kartlarından bahsetmedi bile. 4090 5070 meselesi ise bu kadar takılması aşırı garip. Güncel oyunlarda DLSS'siz çıkan kaç tane oyun var ? Eski oyunlarda da olsa ne olmasa ne kas gücü diye bir şey kalmadı yani sadece kas gücünün en son gerektiği oyun 2009da falan çıktı. Bir de adamlar gaming piyasasını iplemiyorlar çok belli ondan olmuş bu fiyatlar

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Yusuf Kaplan
her yıl boş gazlamaya devam ediyorlar insanları
Doğru kesinlikle katılıyorum ama oyunlar her zaman bir üst seviye kaet yazılımdan dolayı daha performanslı çalışıyor. Rtx 3060 li masaüstünde hogwarts legacy oynarken aldığım performans ile 4050 laptop ta aldığım performans çoktu. Eğer elimde 4050 laptop olmasaydı 5000 serisi laptop beklerdim. Ama 4000 den 5000 e geçiş mantıklı değil bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Abdullah Çetin
Abi konudaki yorumları okurken okuduğum saçmalıklar inanılmaz güldürdü. Tüm kartlar muazzam fiyatlardan duyrulmuş hepsi. AMD'yi bitirmek için ölü fiyatın az üstünden çıkarmışlar. Kartlar 4000 serisinden daha ucuza çıkmış daha ne bekliyorsunuz? AMD'nin bitik durumundan dolayı yapıştırmışlar fiyatları AMD'nin pazar payını sıfırlamaya uğraşıyorlar ve başaracaklar gibi. AMD fuarında ekran kartlarından bahsetmedi bile. 4090 5070 meselesi ise bu kadar takılması aşırı garip. Güncel oyunlarda DLSS'siz çıkan kaç tane oyun var ? Eski oyunlarda da olsa ne olmasa ne kas gücü diye bir şey kalmadı yani sadece kas gücünün en son gerektiği oyun 2009da falan çıktı. Bir de adamlar gaming piyasasını iplemiyorlar çok belli ondan olmuş bu fiyatlar
Hocam muhtemelen yeni oyunlarda MultiFrame Generation görücez..
Düz frame generation yeterli değil mi? Kesinlikle yeterli..

Zaten Abdullah abi'nin videoda belirttiği gibi %30 civarı daha güçlü oldu kartlar..

Amd'ye gelecek olursak 9070 ve 9070xt'den
başka kart çıkarmayacakları biliniyor ama ben bir sürpriz bekliyorum..
En üst segmente olmasada 60 ve 80 serisini piyasaya sokacaklarına inanıyorum..
Ekran kartı yapmamaları hiç mantıklı bir hareket olmazdı..

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Hocam muhtemelen yeni oyunlarda MultiFrame Generation görücez..
Düz frame generation yeterli değil mi? Kesinlikle yeterli..

Zaten Abdullah abi'nin videoda belirttiği gibi %30 civarı daha güçlü oldu kartlar..

Amd'ye gelecek olursak 9070 ve 9070xt'den
başka kart çıkarmayacakları biliniyor ama ben bir sürpriz bekliyorum..
En üst segmente olmasada 60 ve 80 serisini piyasaya sokacaklarına inanıyorum..
Ekran kartı yapmamaları hiç mantıklı bir hareket olmazdı..
Zaten oyun firmaları optimizasyonu boş verip dümdüz dlss'e bel bağlamaya başladılar bu yüzden her oyun mecburen mfg ile çıkacak AMDnin bu yeni nesil kartı dümdüz amd'den beklenecek bir kart olmuş gibi duruyor muazzam işlemcilerin yanında sönük kalacağından tanıtmamış olabilirler maksimum 400 euroya çıkması lazım yoksa insanlar gidip nvidia alıcaklar

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Abdullah Çetin
Zaten oyun firmaları optimizasyonu boş verip dümdüz dlss'e bel bağlamaya başladılar bu yüzden her oyun mecburen mfg ile çıkacak AMDnin bu yeni nesil kartı dümdüz amd'den beklenecek bir kart olmuş gibi duruyor muazzam işlemcilerin yanında sönük kalacağından tanıtmamış olabilirler maksimum 400 euroya çıkması lazım yoksa insanlar gidip nvidia alıcaklar
Umarım kart çeşitleri fazladır da sadece tanıtmamışlardır..

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi
Top Bottom