Neler Yeni

MACBOOK M1 kaça alinir

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hamza yaman
Ikinci el macbook almayi dusunuyorum. 18 bin fiyata 10 ay garantili 100 kusur devirde 97 pil yuzdesi olan bir macbook m1 var. sorunu olmadigini soyledi. 18k nasil bir fiyat tesekkur ederim

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Seyfullah
ram ssd boyutları ne

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Seyfullah
biraz daha pazarlık yapmayı dene bence 20 22 arasına temiz m2 ler var çünkü , m2 air alırsan kasası da yeni kasa olur tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

16gb ramden düşük alma
gündelik kullanacaksa herhangi bi sorun yaşamaz uzun süre macbook pro m2 base config kullandım herhangi bi sorun yaşamadım trade veya yazılım ile uğraşırken

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hamza yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz daha pazarlık yapmayı dene bence 20 22 arasına temiz m2 ler var çünkü , m2 air alırsan kasası da yeni kasa olur tavsiye ederim

gündelik kullanacaksa herhangi bi sorun yaşamaz uzun süre macbook pro m2 base config kullandım herhangi bi sorun yaşamadım trade veya yazılım ile uğraşırken
Hocam valla gundelik kullancam ekstra 5k vermek istemiyorum. En fazla wordpressden okulun sayfasini duzenlerim pek agir is yapmam. 20k demisti 18 de anlastik. Pahali mi yoksa uygun mu bilemedim.

16gb ramden düşük alma
Hocam gundelik isler icin bisey almayi dusunuyorum. Zaten en fazla 2 sene kullanirim.

Nezha

80+ Bronze
Ios yazılım geliştiricisi değilseniz elmaya para dökmek doğru değil ama yine de tercih sizin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hamza yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ios yazılım geliştiricisi değilseniz elmaya para dökmek doğru değil ama yine de tercih sizin.
Hocam 18 saat pil suresi veren bu fiyata baska pc varsa oner alicam. Hatta 25k ya kadar sifir icin cikabilirim. 18k ikinci el alabilirim. Onerine acigim. 18 saat pil suresi ve gerekli programlarda stabilite saglayan pc onerilerini bekliyorum

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Seyfullah
Bu bütçede alacağı baska hiçbir laptop prizden uzak 10 saat çalışmaz , çalışsa da bu performansı vermez

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hamza yaman
Bu bütçede alacağı baska hiçbir laptop prizden uzak 10 saat çalışmaz , çalışsa da bu performansı vermez
Hocam siz bu işten anliyor gibisiniz. 18k iyi midir? Daha fazla dusme imkani yok gibi duruyor. Alirken nelere dikkat etmeliyim

Nezha

80+ Bronze
Hocam 18 saat pil suresi veren bu fiyata baska pc varsa oner alicam. Hatta 25k ya kadar sifir icin cikabilirim. 18k ikinci el alabilirim. Onerine acigim. 18 saat pil suresi ve gerekli programlarda stabilite saglayan pc onerilerini bekliyorum
18 saatin 12 saatini genel kullanımda verirse macbookun benden olsun. Video falan değil sadece müzik+safariden gezinti yapsan 18 saat sürmez. Reddit ve bu forum dahil diğer forumlarda gezin normal kullanımda 10 saatten fazla alabilen yok.

evet pil süresinin konu sahibi için önemli olduğunu yeni öğrendim. Aynı klasmanda ve fiyatta windows alınsa genel kullanımda 4-6 saat pil süresi sunar. Ama bu m1li macbook da 18 saat veremiyor, boşta %10 parlaklıkta 18 saat belki verir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hamza yaman
18 saatin 12 saatini genel kullanımda verirse macbookun benden olsun. Video falan değil sadece müzik+safariden gezinti yapsan 18 saat sürmez. Reddit ve bu forum dahil diğer forumlarda gezin normal kullanımda 10 saatten fazla alabilen yok.
Hocam firma bunu zaten genel kullanimda 18 saat oldugunu iddia ediyor. Hic kullanmadim ama onerilen bi model bilmiyorum. Kullandiysaniz yoruma acigim. 10saat veren windows da onerebilirsiniz istiyosaniz. Prizden uzakta performans dususu olmasin ayrica.

Nezha

80+ Bronze
Hocam firma bunu zaten genel kullanimda 18 saat oldugunu iddia ediyor. Hic kullanmadim ama onerilen bi model bilmiyorum. Kullandiysaniz yoruma acigim. 10saat veren windows da onerebilirsiniz istiyosaniz. Prizden uzakta performans dususu olmasin ayrica.
Hocam ben pil ömrünün sizin için önemli olduğunu yeni öğrendim. Kendim notebook olarak msi prestige 14 evo kullanıyorum. Fabrika verisi 9.5 saat. Şimdiye kadar da dışarıda 6 saatten fazla laptop başında kalmadım, uzun kalacağım zamanda da zaten şarj aletini taşıyorum 67w şarj aleti var küçük bir şey. Pil ömrü önemliyse aynı fiyatta 6 saatten fazla pil ömrü sunan windows notebook yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,819
Üyeler
164,916
Son üye
[XRipper]
Top Bottom