- Bütçe
- 65.000
2. El 15 pro da olabilir veya sıfır 16Arkadaşlar şu an 12.sınıf lise öğrencisiyim, 8.sınıftan beri Samsung Galaxy A70 128 GB kullanıyorum. 3 model arasında kaldım. Bana yardımcı olursanız sevinirim. iPhone 15, 15 Plus ve 16 arasındayım sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Almışken en son çıkan modeli yani 16'yı mı tercih etmeliyim? Bu konulara ilgili, bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Güncellik açısından 16, batarya ve büyüklük açısından 15 plus, ne istediğine bağlı.Arkadaşlar şu an 12.sınıf lise öğrencisiyim, 8.sınıftan beri Samsung Galaxy A70 128 GB kullanıyorum. 3 model arasında kaldım. Bana yardımcı olursanız sevinirim. iPhone 15, 15 Plus ve 16 arasındayım sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Almışken en son çıkan modeli yani 16'yı mı tercih etmeliyim? Bu konulara ilgili, bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
İphone 16 al eğer 60 hzden rahatsız olmayacaksan tabiArkadaşlar şu an 12.sınıf lise öğrencisiyim, 8.sınıftan beri Samsung Galaxy A70 128 GB kullanıyorum. 3 model arasında kaldım. Bana yardımcı olursanız sevinirim. iPhone 15, 15 Plus ve 16 arasındayım sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Almışken en son çıkan modeli yani 16'yı mı tercih etmeliyim? Bu konulara ilgili, bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Hepsiburada'da sıfır iphone 16 256gb siyah 64.614 TL sıfır almayı düşünüyorum. Ama gene de fikriniz için sağolun.2. El 15 pro da olabilir veya sıfır 16
Hocam daha önce hiç 2.el telefon almadım yani o konularda pek tecrübeli değilim bi sıkıntı çıkar vs. bişey olur o yüzden direkt sıfır almayı düşünüyorum ama gene de fikriniz için sağolun.İphone 16 al eğer 60 hzden rahatsız olmayacaksan tabi
benim önerim 15 pro max al 2.elden çok iyi fiyatlara satıyorlar
hocam marka takıntınız var mı yani apple mı olmak zorunda illaHepsiburada'da sıfır iphone 16 256gb siyah 64.614 TL sıfır almayı düşünüyorum. Ama gene de fikriniz için sağolun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam daha önce hiç 2.el telefon almadım yani o konularda pek tecrübeli değilim bi sıkıntı çıkar vs. bişey olur o yüzden direkt sıfır almayı düşünüyorum ama gene de fikriniz için sağolun.
Hocam benim zaten ilk telefonum 7 veya yanlış hatırlamıyorsam 8.sınıfta oldu o da samsung galaxy a70 128gb ipad var ondan zaten biraz iosa alışık gibiyim ve ilk kez iphone alacağım için samsungu zaten 4 yıl kullandığımdan dolayı içimde ekstra bi merak var onun dışında samsung s24 ultra vs. kamerası falan baya iyi diyorlar biliyorum ama dediğim gibi 2.telefonum olarak tercihimi iphonedan yapma konusunda emin gibiyim gene de fikriniz için sağolun.hocam marka takıntınız var mı yani apple mı olmak zorunda illa
iphone 16 alın o zaman 256 gblik versiyonu dediğim gibi sizi çok rahat götürür ve bataryasıda iyi telefonun arkadaşım severek kullanıyor ama telefon aşırı küçük haberiniz olsunHocam benim zaten ilk telefonum 7 veya yanlış hatırlamıyorsam 8.sınıfta oldu o da samsung galaxy a70 128gb ipad var ondan zaten biraz iosa alışık gibiyim ve ilk kez iphone alacağım için samsungu zaten 4 yıl kullandığımdan dolayı içimde ekstra bi merak var onun dışında samsung s24 ultra vs. kamerası falan baya iyi diyorlar biliyorum ama dediğim gibi 2.telefonum olarak tercihimi iphonedan yapma konusunda emin gibiyim gene de fikriniz için sağolun.