Bugün gördüğüm bir konuda satıcı sıkıntılı demişlerdi bence riske değmez
Hocam laptopun yorumlarında herhangi bir olumsuz yorum göremedim, bu bütçede bu laptoptan başka alınabilecek laptop yokBugün gördüğüm bir konuda satıcı sıkıntılı demişlerdi bence riske değmez
Bilmiyorum hocam konuya baktım ama bulamadım biri 4 tane link atmıştı victus 16 nın satıcı sıkıntı dediler omen 17 daha mantıklı dediler bende onu önerdimHocam laptopun yorumlarında herhangi bir olumsuz yorum göremedim, bu bütçede bu laptoptan başka alınabilecek laptop yok
Hem oyun icin hem yazilim icin max 60kya alinabilecek laptop onerirmisiniz
Öğrendim hocam victus 16 da sıkıntı yokmuş nitro 16 modelinin satıcısı sıkıntıymış galibaHocam laptopun yorumlarında herhangi bir olumsuz yorum göremedim, bu bütçede bu laptoptan başka alınabilecek laptop yok
Hocam şu satıcıyı göz önüne almayınÖğrendim hocam victus 16 da sıkıntı yokmuş nitro 16 modelinin satıcısı sıkıntıymış galiba
Öneri olarak bu var 60k civarında
Hangi satıcıyı göz önüne almamalıyız hocam anlamadımHocam şu satıcıyı göz önüne almayın
https://tinyurl.com/p9tvvh4b
Acer Nitro 16 AN16-41-R1PR NH.QLJEY.003 R7-7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4070 16" Paylaşımsız Dos WQXGA Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Acer Nitro 16 AN16-41-R1PR NH.QLJEY.003 R7-7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4070 16tinyurl.com
Bu ikisi haricinde bir laptop almak mantıklı değil, omen serisinde Touchpad ve pilde mavi ekran sorunuyla karşılaşanlar var.
Hocam dediniz ya hani attginiz laptopun saticisi güven vermiyor riske atmaya değmez diye( teknobiyotik) bunu takmaya gerek yok sıkıntı yaşayanı görmediğimi söylüyorum.Hangi satıcıyı göz önüne almamalıyız hocam anlamadım
Hocam dediniz ya hani attginiz laptopun saticisi güven vermiyor riske atmaya değmez diye( teknobiyotik) bunu takmaya gerek yok sıkıntı yaşayanı görmediğimi söylüyorum.