Neler Yeni

23.000 TL uzun vadeli kullanım için telefon önerisi

Gwyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih Kılıç
Merhaba,

Daha önce Samsung A52 5G kullanıyordum, ancak telefonu kardeşime verdim ve şimdi yeni bir telefon almayı planlıyorum. Teknolojiye çok hakim değilim, özellikle telefonlar konusunda fazla bilgim yok. Daha önce hep Android, özellikle Samsung kullandım, bu yüzden Xiaomi gibi diğer markalar hakkında pek fikrim yok.

Samsung A56'nın yakında çıkacağı söyleniyor, ancak fiyatlar hızla arttığı için beklemek yerine A55'i mi alsam diye düşünüyorum. Bir arkadaşım uzun vadeli kullanım için POCO X7 Pro'nun 12 GB RAM'li modelini önerdi.

Samsung S24 FE modelini de düşündüm, fakat hafıza kartı desteğinin olmaması beni bu modelden uzaklaştırdı.

Telefonu genelde sosyal medya, fotoğraf çekimi ve günlük işler için kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca, bazen emülatör kullanarak eski oyunları denemek gibi bir planım da var. Uzun ömürlü, stabil çalışan ve bütçemi aşmayacak bir telefon arıyorum. Şu anki bütçem 23.000 civarı. Bu doğrultuda hangi telefonu önerirsiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bora Turgut
Sosyal medya ve fotoğraf çekimi için istiyorsan samsungun S24 FE veya S23 FE modelini düşünebilirsin çünkü POCO X7 Pro veya Xiaomi Redmi serisi telefonların her ne kadar kamera çözünürlüğü falan övülse de 200 MP falan deseler de kalite olarak Apple ve Samsung diğer markalardan çok çok daha iyi. POCO X7 Pro genellikle oyun için tasarlanmış bir telefon aynı şekilde Xiaomi Redmi serisinin de kamerasının seni mutlu edeceğini düşünmüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Gwyn

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
murat
s24 fe mantıklı seçim olur ayrıca nothing telefonlara da şans verebilirsin tasarımları çok hoşuma gidiyor

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Batuhan
Bence o bütçede sırf hafıza kartı desteği yok diye A serisi alınmaz. S23 fe veya S24 fe alabilirsin. Şuan fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama S23 fe 256 GB'lik versiyon S24 fe 128 GB'lik ile aynı fiyatlardaydı. Alıyorsan kesinlikle 256 GB olan bir modeli tercih et. S23 fe ile S24 fe arasında uçurum bir özellik farkı yok. Hangisinin 256 GB'lik versiyonu ucuzsa onu al.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
kilan embappe
S24 FE cidden harika bir cihaz. FE serisinin şuana kadar çıkmış en F/P cihazi olabilir.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Arda doğan
Merhaba,

Daha önce Samsung A52 5G kullanıyordum, ancak telefonu kardeşime verdim ve şimdi yeni bir telefon almayı planlıyorum. Teknolojiye çok hakim değilim, özellikle telefonlar konusunda fazla bilgim yok. Daha önce hep Android, özellikle Samsung kullandım, bu yüzden Xiaomi gibi diğer markalar hakkında pek fikrim yok.

Samsung A56'nın yakında çıkacağı söyleniyor, ancak fiyatlar hızla arttığı için beklemek yerine A55'i mi alsam diye düşünüyorum. Bir arkadaşım uzun vadeli kullanım için POCO X7 Pro'nun 12 GB RAM'li modelini önerdi.

Samsung S24 FE modelini de düşündüm, fakat hafıza kartı desteğinin olmaması beni bu modelden uzaklaştırdı.

Telefonu genelde sosyal medya, fotoğraf çekimi ve günlük işler için kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca, bazen emülatör kullanarak eski oyunları denemek gibi bir planım da var. Uzun ömürlü, stabil çalışan ve bütçemi aşmayacak bir telefon arıyorum. Şu anki bütçem 23.000 civarı. Bu doğrultuda hangi telefonu önerirsiniz?
Tavsiyem amiral seviyesi bir telefon kamerası standart kullanıcıya yeter işlemcisi ileriki yıllarda dahi güçlü kalabilecek yeni teknolojilere sahip güncel bir telefon tavsiyem poco f6 veya x6 pro lddr5 tabanlı güncel bir arabirimede sahip işlemcide güçlü kamerada iyi

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Fırat divitci
s24 fe öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Buğra Aykaç
S24 FE alabilirsiniz hocalarımın dediği gibi

Zzabuza

80+
Tavsiyem amiral seviyesi bir telefon kamerası standart kullanıcıya yeter işlemcisi ileriki yıllarda dahi güçlü kalabilecek yeni teknolojilere sahip güncel bir telefon tavsiyem poco f6 veya x6 pro lddr5 tabanlı güncel bir arabirimede sahip işlemcide güçlü kamerada iyi
f6 alın illa xiaomi olacaksa

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ali taha
yurt dışı s23 ultra alabilirsiniz, yurt içi ise s24 fe bakabilirsin

Top Bottom