Neler Yeni

Banka Ve Kredi Kartı Önerisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Oğuzhan Türk
hocam findeksden kredi notunu ogrenebiliyorsun

daha önce kredili ürün hic kullanmadiysan vb. direk yüksek limitli vermeyebilir bankalar garanti veya akbanka basvurabilirsin en kolay onlar veriyor diye biliyorum

ben is bankasi kullaniyorum maximum kart

hocam bence kamu bankalari yerine ozel bankalari tercih etmeniz daha iyi olur
Kamu ve Özel bankanın farkları nelerdir ayrıca tosla papara falanda alınabilir mi?

byrico

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
fatih
Sari site Trendyol gibi sitelerden rahat alışveriş yaptırıcak fazla komisyon kesmeyecek banka veya kredi kartına ihtiyacım var.Hiç anlamadığım için soruyorum.
sanal kart kullanarak internet alışverişi yapın ben öyle yapıyorum hatta en para kullanıyorum paparaya atıp hayalet sanal kart kullanıyorum işlemden sonra siliniyor kart

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Oğuzhan Türk
sanal kart kullanarak internet alışverişi yapın ben öyle yapıyorum hatta en para kullanıyorum paparaya atıp hayalet sanal kart kullanıyorum işlemden sonra siliniyor kart
Hocam yüksek limitli(40.000+) havale eft gibi işlemlerinde komisyon kesmeyecek bir enpara var sanırım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
Hocam çok soru sordum farkındayımda 5 tane önerebilir misiniz?
valla hocam benim bi isbankasında kredi kartım var onun dısında yapi kredi ve garantidede banka hesabım var

- is bankası maximum genc kart alabilirsin ogrenciysen güzel kampanyalari oluyor bazen
- yapi kredi ogrenciysen play card alabilirsin olabilir degilsende world card alabilirsin
- garanti ogrenciysen bonus genç veya bonus diji başvurabilirsin bonus trink kart teklif ederse sakin alma çöp o
- akbank akbankda pek bilmiyom hangi kart var pek bilmiyom akbank kullanmadmda baya kolay veriyo kredi kartı akbankda gene

bunlar dısında pek bilmiyom enparada deneyebilirsin

eğer daha once hic kredili ürün deneyimin olmadıysa vermeyebilirler dedigim gibi ve eger vermezlerse teminatlı kredi kartına basvurabilirsin mesela garantide anahtar kart olayı var belli bi miktar parayi koyuyon o para blokeli oluyo o para kadar limit veriyolar bi süre sona kaldırtabiliyon limiti buda olabilir bi miktar parayi blokeletip kredi kartı sahibi olursun

Top Bottom