Neler Yeni

PART-2 Düşmanların En büyüğü Firavunların Firavunu Kapıdaki en büyük tehdit

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
özgür kaplan
niye saklayayım özgür bir ülkede yaşamıyor muyuz?
Allah basit bir kula neden kendini kanıtlamaya ihtiyacı duysun ki sen değil gezegenin evrenin bile 1 tane değil sonsuz defa yaratılıp yok edildi. her bir atom ondan izin isterken sen hangi cürretle saygısızlık yaparsın onu geçtim senin saygısızlığın zaten bir sineğin kanadı kadar fark yaratamaz gücü yetmez dahi. her şey bir mucizeyken ve sen önündekini göremiyorken mucize istersin aynaya bak paket servis değil bu dostum her şey zaten mucize . madde vardan yok olmaz yokdan var olmaz der bilim bunun aksine neredeyse bir tek islam demiştir her şey yoktan var edildi yerler ve gökler birleşikkenb onu o ayırdı (kuran büyük patlama)
and olsun yıldızın çöktüğü yere ki bilirseniz bu büyük bir yemindir(süper nova karadelik)

129366

80+
Allah basit bir kula neden kendini kanıtlamaya ihtiyacı duysun ki sen değil gezegenin evrenin bile 1 tane değil sonsuz defa yaratılıp yok edildi. her bir atom ondan izin isterken sen hangi cürretle saygısızlık yaparsın onu geçtim senin saygısızlığın zaten bir sineğin kanadı kadar fark yaratamaz gücü yetmez dahi. her şey bir mucizeyken ve sen önündekini göremiyorken mucize istersin aynaya bak paket servis değil bu dostum her şey zaten mucize . madde vardan yok olmaz yokdan var olmaz der bilim bunun aksine neredeyse bir tek islam demiştir her şey yoktan var edildi yerler ve gökler birleşikkenb onu o ayırdı (kuran büyük patlama)
and olsun yıldızın çöktüğü yere ki bilirseniz bu büyük bir yemindir(süper nova karadelik)
ne içtin kafası güzelmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
özgür kaplan
sıkı yönetim.png

yeni ekleme dünya geneli sıkı yönetim devletlerin hepsinde uygulanacak düzeyde muhtemelen en ağır blanço amerikanın olacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
özgür kaplan
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
upppp

Part 3 gelsin hemen acil
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk gönderiye baktıktan sonra buna geçiniz yoksa çok karışık gelebilir zaten bu gönderide geleceğe dair olanlarıda işleyeceğiz
ilk gönderimiz: https://forum.donanimarsivi.com/kon...in-firavunu-kapidaki-en-buyuk-tehdit.1057854/

israilin başı belada mı?
Alıntıyı görüntüle

İSRAİL ZULÜM YAPIYOR!
Alıntıyı görüntüle
KİTAPLARA EKLENEN SAHTE TARİHLER EĞİTİMİN YOK EDİLMESİ!
Alıntıyı görüntüle

BÜYÜK MEDYA NASILDA HERŞEYE İNANIYORSUNUZ MEDYA ONLARA AİT!
Alıntıyı görüntüle
MEDYADA HER YERDE O RAHATSIZ EDİCİ GÖZ!

Alıntıyı görüntüle
HER YERDE SÜBLİMİNAL MESAJLAR. çizgi filmler kanallar diziler vs vs...
Alıntıyı görüntüle
NSA HERKESİ DİNLİYOR!
Alıntıyı görüntüle
NATO İÇİNE ALDIĞI DEVLETLERİ KUKLALAŞTIRAN TOPLULUK!!
Alıntıyı görüntüle
MEKSİKA PETROL KRİZİ HATIRLADINIZ MI?
Alıntıyı görüntüle
İNSANLARI PARANOYAK YAP ZATEN HERKESİ DİNLİYORSUN BİDE BUNU ONLARA SÖYLE
Alıntıyı görüntüle
HEP ŞİKE KONUSUNU KONUŞUYORSUNUZ ADAMLAR ZATEN PROFESYONEL SPORU BUNUN İÇİN KULLANIYORLAR!!!

Alıntıyı görüntüle
YEMEK FAST FOOD ZİNCİRLERİ

Alıntıyı görüntüle
SUBLİMİNAL MESAJLAR ŞARKILARDA İNSANLARI UYUTAN SALAKLAŞTIRAN GİZLİ SESLER GİBİ KARTLAR DAHA VAR AMA
ARTIK DAHA CİDDİ KARTLARA GEÇMELİYİZ! BU KADAR YETERLİ

İŞTE HENÜZ GERÇEKLEŞMEMİŞ SİNİR BOZUCU BAZI KARTLAR!

ASTROİD KARTI!
Alıntıyı görüntüle

BU ASTROİDDEN KAYNAKLI TSUNAMİ NEW YORK YOK OLMUŞ?
Alıntıyı görüntüle

YENİ BİR HASTALIK DAHA! BU SEFER BİRAZ FAZLA CİDDİ GİBİ? İĞRENÇ ET YİYEN BİR BAKTERİ:

Alıntıyı görüntüle
edit yeni ve henüz olmamış kart:
DÜNYA GENELİ SIKI YÖNETİM DÜNYA GENELİ AMA GÖRSELDE AMERİKA OLDUĞU İÇİN EN AĞIR BİLANÇO EĞER GERÇEKLEŞİRSE ORADA OLABİLİR.

Alıntıyı görüntüle
YENİ BİR YAPAY ZEKA VE ÇOK TEHLİKELİ DERECEDE İLERİ BİR ZEKAYA SAHİP ELİZA!
Alıntıyı görüntüle
İNSAN KLONLAMA
Alıntıyı görüntüle

edit ekleme: BİR BÜYÜK DEPREM SONRASINDA YERDEN ŞEHİR ÇIKTI YALANI BULGULAR HEPSİ SAHTE OLACAK AMAÇLARINI BİLMİYORUM.
ancak böyle bir olay olacak olursa inanmayınız itibar etmeyiniz o şehir sahte günümüzde yapılmıştır. veya yapılıp gömülmüştür. itibar etmeyiniz. henüz gerçekleşmedi ancak maraş depreminde bu gerçekleşmesinden çok korktum çünkü coğrafyamız buna müsait bir konumda dünyanın tarihi bizde
Alıntıyı görüntüle
NÜKLEER SAVAŞIN BAŞLANGICI BİLİNMEYEN BİR DENİZALTINDAN BALİSTİK KITALAR ARASI FÜZE!!!
Alıntıyı görüntüle
YENİ BİR BERLİN DUVARI? NEREDE NE OLDU RADYASYON İŞARETİDE VAR.
Alıntıyı görüntüle

edit: Şuan paylaşacağım mesih kartına Deccal kartı kadar dikkat ediniz çünkü bu sahtedir buna inanırsanız imanınız gidecektir. hatta kuranda aptallar bakıyorlar bilenler bilmeyenleri uyarsın diye bir kısımda sahte mesih e dikkat çekiliyor üstü kapalı bir şekilde ancak ayetin tamamını hatırlamıyorum. arkadaşlar bu hologramdır tamamiyle hologramdır.
Alıntıyı görüntüle

YENİ BİR KOMÜNİST TOPLANTISI SOVYETLER BİRLİĞİ GİBİ YENİDEN Mİ DOĞACAKLAR?
Alıntıyı görüntüle
ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI
Alıntıyı görüntüle
VE O İĞRENÇ VARLIK AŞŞAĞILIKLARIN EN AŞŞAĞILIK OLANI MESİH DECCAL KARTI SONDAN İKİNCİ KARTTIR SONUNCU KARTTA WORLD END YAZAR.

Alıntıyı görüntüle
Hocam bilenler bilmeyenleri uyarsın ayeti hangisi bulabilirmisn?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
özgür kaplan
Part 3 gelsin hemen acil

Hocam bilenler bilmeyenleri uyarsın ayeti hangisi bulabilirmisn?
inan bende bulamadım zaten tam hatırlamıyorum o ayeti gökyüzüne baktıklarını vurguluyordu ayet bir kanalda seyretmiştim. çok eskidendi youtube videoyu kaldırmış ayeti bulamadım Allah büyüktür yalancı olmayalım bizde hatırladığım akdarını yazdım yanlış olabilir mi açık tırnk bırakıyorum orda ve selamın aleyküm teşekkür ederim ilgin için seviliyorsun

inan bende bulamadım zaten tam hatırlamıyorum o ayeti gökyüzüne baktıklarını vurguluyordu ayet bir kanalda seyretmiştim. çok eskidendi youtube videoyu kaldırmış ayeti bulamadım Allah büyüktür yalancı olmayalım bizde hatırladığım akdarını yazdım yanlış olabilir mi açık tırnk bırakıyorum orda ve selamın aleyküm teşekkür ederim ilgin için seviliyorsun
Aleyküm selam öncelikle hocam,sormak istediğim bir husus var,spordaki şike olayları ve şikeyi yaptığı söylenen takımların sahipleri veya yöneticileri genelde çok zengin kişiler, bunların oyunla alakası ne olabilir, özellikle Türkiye'de çok dikkat çekici bir durum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
özgür kaplan
Aleyküm selam öncelikle hocam,sormak istediğim bir husus var,spordaki şike olayları ve şikeyi yaptığı söylenen takımların sahipleri veya yöneticileri genelde çok zengin kişiler, bunların oyunla alakası ne olabilir, özellikle Türkiye'de çok dikkat çekici bir durum.
genel bir durum bu tüm spor dallarında profesyonel alanda ancak tabii ki bolluk bizde daha çok var ama özellikle bizimle alakalı bi anlamda değil genel

PART 2 DE YAŞANMIŞ KARTLAR ARASINA SECULAR HÜMANİST YANİ SAHTE HÜMANİSTLER EKLENMİŞTİR.Alıntıyı görüntüle

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
özgür kaplan
AYRILANI VEYA İTAAHAT ETMEYENİ DÜŞÜRDÜKLERİ
1737044953923.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
özgür kaplan
VATİKAN VE ŞAYTANLARIN İSTİLASI KARTLARI YÜKLENMİŞTİR.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,743
Üyeler
165,415
Son üye
MartyJohnston
Top Bottom