Neler Yeni

GTA 6 için PS5 alınır mı?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Selamlar GTA 6 için PS5 almayı düşünüyorum Rockstars ilk konsola çıkartma geleneğini devam ettirecek gibi hissediyorum oyunun çıkışına vakit varken alıp kenarda durması benim için okey bir durum.
PS5'in CDli sürümünü alıp yanına kol ve fifa almayı düşünüyorum bu CUH muhabbetleri fln vardı PS4 de hatırladığım bunlar problem vs yaratıyor mu, birde dediğim gibi amacım gta 6 için almak ama arkadaşlarım eve gelince fifa pes vs atmakda istiyorum.

Cimbomlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Fatih Terim
Selamlar GTA 6 için PS5 almayı düşünüyorum Rockstars ilk konsola çıkartma geleneğini devam ettirecek gibi hissediyorum oyunun çıkışına vakit varken alıp kenarda durması benim için okey bir durum.
PS5'in CDli sürümünü alıp yanına kol ve fifa almayı düşünüyorum bu CUH muhabbetleri fln vardı PS4 de hatırladığım bunlar problem vs yaratıyor mu, birde dediğim gibi amacım gta 6 için almak ama arkadaşlarım eve gelince fifa pes vs atmakda istiyorum.
bence alınır hocam

quartle

80+ Gold
alınır güzelde olur

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Kağan UĞURLU
Bence alınmaz 30 fps oynatacaktır oyunu inkan varsa yurtdışı ps5 pro alınmalı

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tahir
Diğer bahsettiğiniz mevzuları bilmiyorum fakat imkan varsa bence alınır hatta imkan varsa ps5 pro bile alınır

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Kağan UĞURLU
Buna dair kanıtınız nedir?
Bizzat kendim :D Hocam düşüncemi söylüyorum gta IV gibi bir oyunu 60 fps çalıştıramaz o kadar düşük ekran kartı ve işlemciye sahip bir konsol.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,533
İsim
Oğuz Oğuz
Alınır.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Furkan Demirtaş
Bence sadece gta 6 için alınmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ramazan Baygara
Bence alınmaz 30 fps oynatacaktır oyunu inkan varsa yurtdışı ps5 pro alınmalı
Ps deki 30 fps PC deki kadar hissettirmiyor dönüşler hareketler yavaş olduğu için ayrıca optimizasyonu çok çok daha iyi olacaktır 1080p 60 fps rahatlıkla oynatır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence sadece gta 6 için alınmaz
Sadece gta 6 için kimse almazki zaten başka oyunlarda oynar

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Kağan UĞURLU
Ps deki 30 fps PC deki kadar hissettirmiyor dönüşler hareketler yavaş olduğu için ayrıca optimizasyonu çok çok daha iyi olacaktır 1080p 60 fps rahatlıkla oynatır

30 fps = gözde katarakt kanama hepsini sayabilirsin. Benim için böyle ister konsol ister pc olsun. Bir oyun min 60fps de oynanmalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ramazan Baygara
30 fps = gözde katarakt kanama hepsini sayabilirsin. Benim için böyle ister konsol ister pc olsun. Bir oyun min 60fps de oynanmalı.
Hayatında ps görmediğin çok belli İstanbuldaysan gel sana gostereyim 30 fps nasıl bisey

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Furkan Demirtaş

Konu da onun üzerine ya kanka zaten adam gta 6 için alınır mı demiş ben onun için cevap verdim, öbür türlüsünü bilemem.

Top Bottom