Kerem Aktasd
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 143
- İsim
- Kerem Aktaş
Bu konu burda konuşulur mu bilmiyorum ama içimi dökmek istedim ne yapacağımı bilemiyorum. Geçenlerde dershaneye yazıldım 2. hafta sınıftaki kıza aşık oldum. O kadar kolay aşık olan biri değilim. Hatta o zamana kadar 1-2 kız sevmiştim o kadar da büyütmemiştim olayı. Ama bu kızı gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm. Kız çok güzel ben de o kadar yakışıklı falan değilim. Neyse gidip geliyorum dershaneye bi gün kızı metroda gördüm fakat konuşmaya gotum yemedi. Diğer gün çıkışta kızı bekledim cesaretimi topladım ve yanına gittim. Kızla sohbet ettik falan ama bi sorun vardı 1-2 sohbet sonra kız çok kaçamak cevaplar vermeye başladı sürekli ben soru soruyomuşum gibi hissettim röportaj havasına falan büründü. Tabi bunu fark ettim ve biraz kestim konuşmayı belki kız açar konu falan. Ama yok abi kız konusmuo bildiğin. Ölüm sessizliği gibi oldu. Yerin dibine girmek istedim o an. Çok kötü olduım anasını. Derste de sessiz sakin bi kız zaten arkadaşı falan da yok kendi halinde biri. Neyse iste numarasını istedim verdi falan. Akşam eve döndüm kıza yazdım ama yine kestirme kısa cevaplar yazdı konusmaya bile çalışmadı benimle. Ben de mesajlaşmayı kestim zaten. Bu anlattığım olay 3 hafta önce oldu. O zamandan beri dershaneye de gelmiyodu sınav haftası falan diye. Konuşmadım da hiç. Bugün geldi derse gözlerimi ayıramıyorum kızdan. Yeniden konuşmak istedim fakat yine göt yemedi. Bu kadar pısırık da değilimdir normalde. Ne yapmam gerek sohbet konusu falan bulamıyorum yazmak konuşmak istiyorum lütfen yardımcı olun abilerim. afalladım resmen .