Neler Yeni

Yardım BÜTÇE SINIRSIZ EN KALİTELİ KASA FANINI ARIYORUM

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
umut
Peki siz ne önerirsiniz hocam ucuz ve iş görecek
bu arada arctic 5 li paketi 32 euro yanlış görmediysem 1 noctua fan parasına eş değer oluyor o yüzden istersen bunu alabilirsin f p çözüm olarak ama stok yokmuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muammer Şen
arctic 5 li paketi 32 euro yanlış görmediysem 1 noctua fan parasına eş değer oluyor o yüzden istersen bunu alabilirsin f p çözüm olarak ama stok yokmuş
amazonda stok var o fiyatta 5 li paket bence alınır dediğiniz gibi 1 noctua fan parası

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Onur
Peki siz ne önerirsiniz hocam ucuz ve iş görecek

Set kuracaksınız, gözünüze hoş gelecek her ürünü değerlendirin. Varsa siz atın biz diyelim bu iyidir. Benim kasanın hava akışı çok iyi mesela. En kötü fanlarla bile temiz boğulmadan çalışıyor sistemim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazonda stok var o fiyatta 5 li paket bence alınır dediğiniz gibi 1 noctua fan parası
Bunlarda güzeldir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muammer Şen
arctic 5 li paketi 32 euro yanlış görmediysem 1 noctua fan parasına eş değer oluyor o yüzden istersen bunu alabilirsin f p çözüm olarak ama stok yokmuş
amazonda stok var o fiyatta 5 li paket bence alınır dediğiniz gibi

Set kuracaksınız, gözünüze hoş gelecek her ürünü değerlendirin. Varsa siz atın biz diyelim bu iyidir. Benim kasanın hava akışı çok iyi mesela. En kötü fanlarla bile temiz boğulmadan çalışıyor sistemim.

Bunlarda güzeldir.
Sağolun hocam

Top Bottom