Neler Yeni

Sahibinden param güvende yeni sistem

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,222
İsim
.
elektronik ürünlerde alıcıdan yüzde 8 kesiyor
Tamam alıcı ödüyordu zaten param güvende komisyon bedeli şimdi satıcıyada ödetiyorlar çift tarflı bindirme operasyonu.
Satıcıyı korumuyordu şimdi birde üstüne para verip paranla rezil olacaksın süper sistem.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,354
İsim
Volkan
10yildir sahibinden getten alişveriş yapiyorum diyorum yaşim 32 ne kolpasindan bahsediyosun, LAptop almadim Masaüstü topladim şimdide 14600kf alacagim ama zaten sıfır olarak aliyorum Sıfırla ikinci el farki olmuyor, farki çok olan parçalarda 2.ele yönelirim adamin ayagina gidemem Extrem bi durum olur o başka, Kolpa ile işim olmaz ama sen kolpa yapiyorsun bence tüm söylediklerim %100 real.
ok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam alıcı ödüyordu zaten param güvende komisyon bedeli şimdi satıcıyada ödetiyorlar çift tarflı bindirme operasyonu.
Satıcıyı korumuyordu şimdi birde üstüne para verip paranla rezil olacaksın süper sistem.
aynen kötü olmuş

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,354
İsim
Volkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Boran Sarıbaş
bencede iyice 2. eli öldürdüler zaten alıcı koruma ücreti kommisyon derken fiyatı 0 fiyatına geliyor

Top Bottom