Neler Yeni

Sizce Bu Sistem Nasıl? 37K Fiyata Mantıklı mı?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Selamlar, böyle bir sistem toplamak istiyorum. Hazır sistem istemiyorum parçaları ayrı ayrı alacağım 37k fiyat çıkıyor şu an sizce mantıklı mı yorumunuz nedir?

Anakart : Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro Atx
Ram : Corsair Vengeance 32GB CL36 Expo 6000MHz DDR5
Ekran kartı : RX 7600 XT
İşlemci : Amd Ryzen 5 7500F
Ssd : Sandisk Extreme M.2 NVMe PCleGen 4.0
Psu : High Power HPE-700BR-A12S 700W 80+ Bronze
İşlemci Soğutucu : Dark Freezer X129
Kasa : Gametech Prime V2Extra
Kasa Fanı : Silverstone Air Blazer 120R

Ek olarak siz söylemeden ben yazayım 2. el parça istemiyorum önerilerinizi buna göre yaparsanız sevinirim.

bütçe varsa bu videodaki gibi marka takıntısı olmadan kaliteli parçalar ile daha iyi sistem bile çıkarılabilir

dslam21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Azz
Yani 45k hazır sistem satıyorlar benim oynnadıdğım sistem neredeyse o fiyat ve daha iyi parçalar.

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Burak
Hocam öncelikle alınganlığınıza ithafen söylemek isterim ki ben sizi tanımam etmem, o yüzden yorumlarınıza sizin beklediğiniz kadar önem vermek zorunda değilim. Ben öneri beklerken siz hiçbir mantıklı argüman sunmadan şu çöp bu çöp deyip durmuşsunuz karşılık verince de benim önerilerime ihtiyacınız yok gibi saçma sapan bir cevap yazmışsınız. Neyse konuyu uzatmayacağım rami indirimli fiyatı ile alacaktım ve o modeli seçmemin sebebi anakartla uyumlu olmasıydı ayrıca sizin 3.7 e yazdığınız markasız ramlerdense ne olduğu belli bir markayı tercih ederim. Psu konusunda haklısınız daha iyi seçenekler mevcutmuş biraz daha bakınacağım. Teşekkürler :)

Argumanim var ki cop dedim. Siz bu firmalarin CEO'su musunuz, cop deyince niye alinganliginiz tutuyor?
3.7K'lik dedigim RAM'ler Patriot marka, hic oyle ne idugu belli-belirsiz bir marka degil. Siz hayatinizda ilk defa Patriot'u duyuyorsaniz o da benim eksikligim degil.

@Aydn1903 "37k fiyat çıkıyor şu an sizce mantıklı mı yorumunuz nedir?"
oneri istememis, yorum istemis. Ben de yorumumda zaten hazir sistem niye almiyorsunuz diye sordum cunku toplanan parcalarin kalitesi hazir sistemlerle esdeger fakat fiyati asiri yuksek. Ayrica siz forumun aracisi misiniz veya sahsi avukati misiniz?
Bir markaya cop deyince niye sizin zorunuza gidiyor, ustteki soruyu size de sorayim. Tum OEM ureticilerin toplu bir sekilde CEO'su falan misiniz?

Oneri istiyorsaniz oneri, bana "sizin desteginize ihtiyacim yok" ivir zivir yazmak yerine neden cop diye sorarsaniz zaten sira sira butun parcalar ozelinde dizerim sebebini. 2si icin halihazirda yazdim zaten. Bir de "en cok siz biliyorsunuz" ivir zivir konusuyor. Biliyorum ki ayni fiyata 20 yil oncesinin teknolojisiyle uretilmis dandik PSU'yu secmek yerine Tier B listesine girebilmis kaliteli PSU'yu ezbere onerebiliyorum. Bir zahmet kusura bakmayin cok bilmisligim icin.

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Burak
Argumanim var ki cop dedim. Siz bu firmalarin CEO'su musunuz, cop deyince niye alinganliginiz tutuyor?
3.7K'lik dedigim RAM'ler Patriot marka, hic oyle ne idugu belli-belirsiz bir marka degil. Siz hayatinizda ilk defa Patriot'u duyuyorsaniz o da benim eksikligim degil.

oneri istememis, yorum istemis. Ben de yorumumda zaten hazir sistem niye almiyorsunuz diye sordum cunku toplanan parcalarin kalitesi hazir sistemlerle esdeger fakat fiyati asiri yuksek. Ayrica siz forumun aracisi misiniz veya sahsi avukati misiniz?
Bir markaya cop deyince niye sizin zorunuza gidiyor, ustteki soruyu size de sorayim. Tum OEM ureticilerin toplu bir sekilde CEO'su falan misiniz?

Oneri istiyorsaniz oneri, bana "sizin desteginize ihtiyacim yok" ivir zivir yazmak yerine neden cop diye sorarsaniz zaten sira sira butun parcalar ozelinde dizerim sebebini. 2si icin halihazirda yazdim zaten. Bir de "en cok siz biliyorsunuz" ivir zivir konusuyor. Biliyorum ki ayni fiyata 20 yil oncesinin teknolojisiyle uretilmis dandik PSU'yu secmek yerine Tier B listesine girebilmis kaliteli PSU'yu ezbere onerebiliyorum. Bir zahmet kusura bakmayin cok bilmisligim icin.
Hocam ramleri 5200 yada 5600 mhz 2x16 alın. Kalanı için kasayı en baştan toplamak gerekir.

swerve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mertcan Kısrık

Sizin eşinize dostunuza allah kolaylık versin hocam zira okuduğunuzu bile anlayamıyorsunuz belli ki

Top Bottom