Neler Yeni

Bilgisayar Gibi Kullanılan Tablet? Bütçe 15 bin

Eksofed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Hamza Külünkoğlu
Bütçe
15000
Merhaba,

15 bin bütçem var. Laptop yerine tablet alımı iş için bunu kullanmak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mı?

Bilgisayar gibi google chrome (eklentilerle falan) kullanabileceğim bir tablet var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa doğan
Hocam ben iPad air 5. Nesil kullanıyorum gayet memnunum ikinci ele falan sizin bütçeye uygun olur. Eğer sıfır almak istersenizde Huaweinin tabletlerine bakabilirsiniz klavyeli bir modeli vardı 12k ya, onun dışında Honorunda sizin bütçenize uygun bir tableti var o da işinizi baya görür ama güçlü bir tablet almak isterseniz biraz daha bütçenizi zorlayıp iPad alın derim.

Eksofed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Hamza Külünkoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben iPad air 5. Nesil kullanıyorum gayet memnunum ikinci ele falan sizin bütçeye uygun olur. Eğer sıfır almak istersenizde Huaweinin tabletlerine bakabilirsiniz klavyeli bir modeli vardı 12k ya, onun dışında Honorunda sizin bütçenize uygun bir tableti var o da işinizi baya görür ama güçlü bir tablet almak isterseniz biraz daha bütçenizi zorlayıp iPad alın derim.

Tavsiyleriniz için teşekkür ederim. Apple boykot ettiğim için tercih etmedim.

Sonunda gidip Samsun s9 fe+ aldım. %15 sepette indirim olduğu için 17.5 yerine 15.7'ye geldi

Top Bottom