Omada 5 alirdim ben olsamaklımızda chery var sizsin onerilerinixzide bekliyorum 0 omada 5 almak mantıklımı ? ilk arabam aız olucak
Omada 5 alirdim ben olsamaklımızda chery var sizsin onerilerinixzide bekliyorum 0 omada 5 almak mantıklımı ? ilk arabam aız olucak
pejo ya b aktımda ozellikleri sankı omada 5 in yanında tırt kalıyor gibi2.el chery olabilir. Sıfır olarak pejo rifter sıfır pek bişey yok captur var.
2 el çok ateca c5 aircross 3008 koleos karoq cr v tutsun sportage.
Belki sıfır c5 i 1.5 a yakın verirler fiyat düşüyorlar.
Aklınıza yattiysa araştırında kullanan tanıdıklar var , plastiği vs dokulebiliyormus tam emin değilim ama araştırın yineNiye hocam bizim aklimkza çok yattı ne kötülüğü var
Pejoda dolu o zaman alacaksan 2.el omoda 5 veya tiggo 7 luxury veya excellent paket bakıcaksın.pejo ya b aktımda ozellikleri sankı omada 5 in yanında tırt kalıyor gibi
vidolarını doğan kabak dan ve hakkı alkandan izledim güzewl bi arabaa gibiydi tiggo modelelrinde hatta detaylı incewlme yapıyolar onlarıda izledem ama iime bi şubhe düştü bu araba xiaomi telefonlar gibi olmasınAklınıza yattiysa araştırında kullanan tanıdıklar var , plastiği vs dokulebiliyormus tam emin değilim ama araştırın yine
Bazı modelleri iyi ama hangi modeller olduğunu bilmiyorum, bazıları çok kalitesiz oluyor iyi bi araştırma sonucu en mantıklı olanı alırsınvidolarını doğan kabak dan ve hakkı alkandan izledim güzewl bi arabaa gibiydi tiggo modelelrinde hatta detaylı incewlme yapıyolar onlarıda izledem ama iime bi şubhe düştü bu araba xiaomi telefonlar gibi olmasın
3 tane modeli var zaten omada 5 pro tiggo 7 pro max tiggo 8 pro maxBazı modelleri iyi ama hangi modeller olduğunu bilmiyorum, bazıları çok kalitesiz oluyor iyi bi araştırma sonucu en mantıklı olanı alırsın
Tigo 8promax bütçe yetiyorsa güzel araç3 tane modeli var zaten omada 5 pro tiggo 7 pro max tiggo 8 pro max
Fiyat Listesi - Chery Türkiye
cherytr.com