Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ASUS ROG STRIX GO 2.4 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 2999₺

Erayy29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eray
Ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Kırılma sorununu yaşamadım. Pili rakiplerine göre kesinlikle az gidiyor (20 saat falan sanırım). Bu bütçede çok kablosuz kulaklıkta kalmadı sanırım. Biraz eski bir model olmasına rağmen mikrofonu fena değil, ses kalitesi olarak ben beğendim. Yazılımı güzel içinde detaylı ayarları var. Cs falan oynamadığım için ses kasma konusunda bir şey söyleyemem. Padleri deri olduğu için biraz terletiyor ama rahatlık olarak güzeller. Resimde kablolu olani var eğer o satılıyorsa kesinlikle bu paralara değmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yılmaz Anar
Bende aldim 1 saat kulandim performansı hic hosuma gitmedi yani ses kasma olayi biraz zayif geldi havit 2 bin liralık bi modelini aldim tuhaf sekilde daha iyi ses kasti

goku010203

80+ Bronze

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468
Beyler ben de kullanıyorum. Kulaklık çok yönlü bir kulaklık. Katlanabiliyor. Mikrofonu çıkartılabiliyor. Mikrofonu çıkartsanız bile bir tane daha mikrofonu var kulaklık içerisinde. Taşıma kutusu var. Aux kablosu çıkıyor içerisinden. Var oğlu var. Çok artısı var. Ama maalesef ses kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak bir tık düşük. Ama yazılımı aracılığı ile yapacağınız ayarlarla çok farkettiriyor kaliteyi. Bu fiyata gerçekten kaçırmamanız gereken bir ürün.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Çağdaş Alkan
Beyler ben de kullanıyorum. Kulaklık çok yönlü bir kulaklık. Katlanabiliyor. Mikrofonu çıkartılabiliyor. Mikrofonu çıkartsanız bile bir tane daha mikrofonu var kulaklık içerisinde. Taşıma kutusu var. Aux kablosu çıkıyor içerisinden. Var oğlu var. Çok artısı var. Ama maalesef ses kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak bir tık düşük. Ama yazılımı aracılığı ile yapacağınız ayarlarla çok farkettiriyor kaliteyi. Bu fiyata gerçekten kaçırmamanız gereken bir ürün.
Anlaşılan bu tarz ürünler nasip işi, bazılarına sorunlu bazılarına sorunsuz gidiyor, beklenti de önemli bu işlerde ses kasma vs yapanlar için uygun değil ama sanki PC başında çok vakit geçirmeyenler için uygun gibi

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
1.5 yıldır kullanıyorum, söylenilen gibi kırılmalar oldu yanlardan ama bi şekilde tamir ettim öyle böyle idare ediyor, ses kalitesi iyi, tabi bi daha olsa almam daha iyi seçenekler vardır bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hasan
malzeme kalitesi yerlerde ses de vasat. uyduruk çin marka kulaklıklar bile buna alternatif olabilir

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Ahmet
1.5 senedir kullanıyorum ROG kalitesine yaraşmayacak bir ürün tamam kılıfı cartı curtu var lakin performnası ve malzeme kalitesi iyi değil.

Top Bottom