Neler Yeni

🔥İndirim Asus Rog Fusıon II 500 2999 tl

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
baba merhaba
temmuz ayında bu kulaklığı incehesapta 2k'a alabiliyordum, yorumları, performans testleri görünce vazgeçmiştim.
ben 2k almamışken 3k olup indirim diye paylaşılması da ayrı tuhafıma gitti :)

newaziz

80+ Bronze
Modartı çok severim de konu asus övmek olunca arşa çıkarıyor maalesef çözemedim adamı
Evet bende samimi bulurum kendisini. Fakat geçenlerde Tarafsız inceleyeceğim diye Phantom Spirit ile Corsair A115 kule tipisoğutucuları karşılaştırmış. Biri 2k diğeri 3.5k. Phantomu gömdü, Corsairi öve öve bitiremedi.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
OZAN TANKUŞ
Yok ben şahsi fikrimi belirttim. İyi ki açmışsınız deneyimleyen arkadaşlar varmış yazmışlar. Bırakın açık kalsın. Faydalanan illaki olur.
Aynen öyle. Anakartım Ram router vs hepsi asus. Kulaklığı olmamış yapamışlar. Eski dediğim eşek marka kulaklık bile yüksek bassları kaldırabiliyor bu kaldırmıyor. Ses konusunda biraz yetersiz bir kulaklık. Sese çok dikkat ederim. En ince ayrıntısına kadar fark edebilirim fakat dediğim gibi. Hem fiyatının ürünü değil, Hem de quad dac farkını pek alamıyorsunuz.

newaziz

80+ Bronze
Aynen öyle. Anakartım Ram router vs hepsi asus. Kulaklığı olmamış yapamışlar. Eski dediğim eşek marka kulaklık bile yüksek bassları kaldırabiliyor bu kaldırmıyor. Ses konusunda biraz yetersiz bir kulaklık. Sese çok dikkat ederim. En ince ayrıntısına kadar fark edebilirim fakat dediğim gibi. Hem fiyatının ürünü değil, Hem de quad dac farkını pek alamıyorsunuz.
Bende kulaklık bakıyorum aslında buds 2 ile bir yere kadar. Nova 5 e sıcak bakıyorum şu an.

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir
alınmazmıs yukarıdakı yorumları oku
adam inceleme videosunu izledin mi? Herkes kafadan bir şey söylüyor kullanmadan bilemezsin. Steel series kaliteside ayrı tabi onu da alabilirsin ama ROG da çok iyidir.

Gurkanpiro

80+ Platinum
adam inceleme videosunu izledin mi? Herkes kafadan bir şey söylüyor kullanmadan bilemezsin. Steel series kaliteside ayrı tabi onu da alabilirsin ama ROG da çok iyidir.
ızledım kanka kullananlar varmıs en bastakı yorumları oku ıstersen

Top Bottom