GPiro
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,869
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...fonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1720984372.html
Modarttan gorup actım
modarttan gordum ıncelemesını guzel buldum actımBenim iade ettiğim kulaklık . Mikrofonu sesi karşıya duyurmuyor bildiğiniz b.k varmış gibi çok boğuk şekilde. Bilmiyorum bana denk geldi belkide. Mikrofonu kullanmayayım müzik ve oyun olarak kullanırım kulaklığı dedim. Yüksek basslı sahnelerde kulaklık yırtılıyor. Ses patlaması oluyor yani. James Donkey 712 ( Şuan kullandığım) bile ses olarak daha iyiMikrofon olarak belki alınabilir ama Müzik dinlemek için vs alırsanız bassları tizleri james'den yetersiz kalıyor. hiç öyle yok quad dac vs inanmayın. Ses netliği hemen hemen james ile aynı . Basslar konusunda geride. 7.1 özelliği sadece çok iyi çalışıyor. Cs de test ettiğimde duvar arkasından gelen adamı crossum ile tam olarak takip edebiliyordum. Sesi çok iyi kastırıyor. Ama Yüksek basslarda patlama yapıyor. 4 cihazda denedim. Mikrofon konusuna gelirsek hiç anlamadım. Driver'ı indirdim bütün ANC özelliklerini vs kapattım ama yine de inanılmaz boğuk gidiyordu karşıya. İzlenimlerim bunlar. Başka detay isterseniz yazarım.
Bende mert bayantemur ve yabancı incelemerine inanarak aldım. Fİyatının kulaklığı değil. steelseries arctis nova 1 Ses olarak daha iyi. Mikrofonu bilemem fakat mikrofondan bas tiz ayarını her iki kulaklıkta da yapabiliyorsun. Asusun tek artısı (tabi size gelen ürün düzgünse,Bendeki gibi değilse) Mİkrofon arka gürültüyü çok iyi kesebiliyor. Tek artısı budur.modarttan gordum ıncelemesını guzel buldum actım
anladım ozaman cloud 3 almak mantıklıBende mert bayantemur ve yabancı incelemerine inanarak aldım. Fİyatının kulaklığı değil. steelseries arctis nova 1 Ses olarak daha iyi. Mikrofonu bilemem fakat mikrofondan bas tiz ayarını her iki kulaklıkta da yapabiliyorsun. Asusun tek artısı (tabi size gelen ürün düzgünse,Bendeki gibi değilse) Mİkrofon arka gürültüyü çok iyi kesebiliyor. Tek artısı budur.
modarttan gordum ıncelemesını guzel buldum actım
ozaman kapatıyımAlıntıyı görüntüle
İŞBİRLİĞİ yazıyor. Afedersiniz b*ku bile överler.
her gun zam gelıyor fıyatakulaklık bende de var ama bu fiyat bence kazık gaming gecesinde 2400 aldım ortada hiç bir sebep yokken sürekli zam koyuyorlar. ben memnun kaldım şahsen mikrofon kalitesi güzel değil cidden ama ben mikrofonu çok kullanmıyorum. ses kalitesi beni tatmin etti fps oyunlarında felan 7.1 sanal ses desteği güzel çalışıyor. müzik dinlemek felan da bana keyifli geldi. içinden çift ped çıkması güzel hem deri hem kumaş. kulaklık rahatlık konusunda da bana iyi geldi kafamda fazla hissetmiyorum ve kulağımı acıtmıyor. ama günlük kullanımda ve oyunda bazen arkadan hafif cızırtı sesine benzer ses gelebiliyor haberin olsun. birde unutmadan kablosu çok kısa 1.5 m o yüzden kasan biraz uzaksa arkasına rahat takamassın.
Yok ben şahsi fikrimi belirttim. İyi ki açmışsınız deneyimleyen arkadaşlar varmış yazmışlar. Bırakın açık kalsın. Faydalanan illaki olur.ozaman kapatıyım
Modartı çok severim de konu asus övmek olunca arşa çıkarıyor maalesef çözemedim adamıAlıntıyı görüntüle
İŞBİRLİĞİ yazıyor. Afedersiniz b*ku bile överler.