Neler Yeni

Abi tavsiyesi lazım yardım

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Göktuğ Demircan
dimi bence de olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

olsun çok isterdim ama
3 sene önce bakkalda kıvırcık saçlı bir kız görmüştüm bende onla olsun isterdim ama kızı bidaha göremedim boşver koygote

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Kerem Aktaş
3 sene önce bakkalda kıvırcık saçlı bir kız görmüştüm bende onla olsun isterdim ama kızı bidaha göremedim boşver koygote
Koyam gote ya doğru da kızla aynı sınıftayıx o hoş değil

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
Kadir

Engelledim olmaz bundan

kırk takla atıom konusmak icin yazdığuna bak insan bi tenezzül eder
bu nasıl cevaplar aga şutla gitsin kız mı yok sana milyon trilyon insan içinde cevaplara bak sanki ingiltere prensesiyle konuşuyon ben olsam çok sinirlenip ağzıma geleni söylerdim de boş ver geç

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Kerem Aktaş
bu nasıl cevaplar aga şutla gitsin kız mı yok sana milyon trilyon insan içinde cevaplara bak sanki ingiltere prensesiyle konuşuyon ben olsam çok sinirlenip ağzıma geleni söylerdim de boş ver geç
dershanede sülalesine sövecem beklesin o :D

Pukiina

80+ Bronze
Bu konu burda konuşulur mu bilmiyorum ama içimi dökmek istedim ne yapacağımı bilemiyorum. Geçenlerde dershaneye yazıldım 2. hafta sınıftaki kıza aşık oldum. O kadar kolay aşık olan biri değilim. Hatta o zamana kadar 1-2 kız sevmiştim o kadar da büyütmemiştim olayı. Ama bu kızı gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm. Kız çok güzel ben de o kadar yakışıklı falan değilim. Neyse gidip geliyorum dershaneye bi gün kızı metroda gördüm fakat konuşmaya gotum yemedi. Diğer gün çıkışta kızı bekledim cesaretimi topladım ve yanına gittim. Kızla sohbet ettik falan ama bi sorun vardı 1-2 sohbet sonra kız çok kaçamak cevaplar vermeye başladı sürekli ben soru soruyomuşum gibi hissettim röportaj havasına falan büründü. Tabi bunu fark ettim ve biraz kestim konuşmayı belki kız açar konu falan. Ama yok abi kız konusmuo bildiğin. Ölüm sessizliği gibi oldu. Yerin dibine girmek istedim o an. Çok kötü olduım anasını. Derste de sessiz sakin bi kız zaten arkadaşı falan da yok kendi halinde biri. Neyse iste numarasını istedim verdi falan. Akşam eve döndüm kıza yazdım ama yine kestirme kısa cevaplar yazdı konusmaya bile çalışmadı benimle. Ben de mesajlaşmayı kestim zaten. Bu anlattığım olay 3 hafta önce oldu. O zamandan beri dershaneye de gelmiyodu sınav haftası falan diye. Konuşmadım da hiç. Bugün geldi derse gözlerimi ayıramıyorum kızdan. Yeniden konuşmak istedim fakat yine göt yemedi. Bu kadar pısırık da değilimdir normalde. Ne yapmam gerek sohbet konusu falan bulamıyorum yazmak konuşmak istiyorum lütfen yardımcı olun abilerim. afalladım resmen .
Uzun zamandır göremedim seni. İyisin değil mi bir sorun yoktur umarım de. Ayrıca abicim çocuk bu zamana kadar doğru dürüst kimseyi sevmedim diyo. Kızın duruma bakarsak kızda muhtemelen öyle içe dönük birisi koy gtüne bilmem ne ne saçma cevap veriyosunuz olm. Biraz da sevenin halinden anlayın. Hocam senin işe gelirsek dediğim gibi de. Kızlar üstüne düşülmesinden hoşlanıyor ama üzerine düşücem diye de kızı boğma. Ve mağlesef çabalayacaksın çabalamadan o iş yürümüyor. Kızlar pısırık erkek sevmiyorlar

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Kerem Aktaş
Uzun zamandır göremedim seni. İyisin değil mi bir sorun yoktur umarım de. Ayrıca abicim çocuk bu zamana kadar doğru dürüst kimseyi sevmedim diyo. Kızın duruma bakarsak kızda muhtemelen öyle içe dönük birisi koy gtüne bilmem ne ne saçma cevap veriyosunuz olm. Biraz da sevenin halinden anlayın. Hocam senin işe gelirsek dediğim gibi de. Kızlar üstüne düşülmesinden hoşlanıyor ama üzerine düşücem diye de kızı boğma. Ve mağlesef çabalayacaksın çabalamadan o iş yürümüyor. Kızlar pısırık erkek sevmiyorlar
abi ben konustum kızla sse baksana hiç olmaz gibi bundan ya. robotla mı iliski yasicam anlamadım ki.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Ömer
dershanedekilere söylemesini kafa ya takıcaksan en mantıklısı ondan önce senin gidip dershanedekilere girdiği triplere bak sanki başka kız yokmuş gibi yazdığı yazılara bak gibisinden yaz kız küçük düşer hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
abi ben konustum kızla sse baksana hiç olmaz gibi bundan ya. robotla mı iliski yasicam anlamadım ki.
Güzel kardeşim açıl hanımefendiye adı konsun işin red yada next keşkeler kalmasın araya aylar yıllar farklı insanlar girmesin.
Ha soğuduysan artık açılma tabi orası senin bileceğin iş kız yazmıyor falan olayını geç bunların kafaları bir garip oluyor.

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Kerem Aktaş
dershanedekilere söylemesini kafa ya takıcaksan en mantıklısı ondan önce senin gidip dershanedekilere girdiği triplere bak sanki başka kız yokmuş gibi yazdığı yazılara bak gibisinden yaz kız küçük düşer hocam
dershanede de konustuğu yok o yüzden s2mde değil de ben de kızı küçük düşürmek falan istemem ya ayıp

Güzel kardeşim açıl hanımefendiye adı konsun işin red yada next keşkeler kalmasın araya aylar yıllar farklı insanlar girmesin.
Ha soğuduysan artık açılma tabi orası senin bileceğin iş kız yazmıyor falan olayını geç bunların kafaları bir garip oluyor.
su tatil boyunca daha yazmam heralde. cok soğuk bu lavuk ben de soğudum biraz yüz yüze gelince belki bisiler yaparıms

Top Bottom