Neler Yeni

GPU world Türkiye güvenilir mi

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Arkadaşlar merhabalar bu grupta moderatörden ekran kartı alacam önceden alan varmı güvenilir mi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,471
İsim
Kürşat
Arkadaşlar merhabalar bu grupta moderatörden ekran kartı alacam önceden alan varmı güvenilir mi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
1 kez grup kurucusundan, 1 kez o zamanlar çok gördüğüm olan bir esnaftan, 1 kez de o zamana kadar görmediğim ancak post açtığım, güvenilir denen esnaf bir abiden (şu an kullandığım kart) almıştım. Hiçbirinde sorun yaşamadım, düzgün birinden alıyorsan sorun olmaz bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Şan Özşaho
Birkaç hafta önce o gruptan birinden ekran kartı aldım, ama ekran kartıni adamın evine gidip yüz yüze buluşup aldım ve oradayken furmark testine soktum.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Hüseyin Mert Görgel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 kez grup kurucusundan, 1 kez o zamanlar çok gördüğüm olan bir esnaftan, 1 kez de o zamana kadar görmediğim ancak post açtığım, güvenilir denen esnaf bir abiden (şu an kullandığım kart) almıştım. Hiçbirinde sorun yaşamadım, düzgün birinden alıyorsan sorun olmaz bence
Moderatörden alıyorum İstanbul'da dükkanı var

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
yusuf ecer
Güvenebileceğin de güvenemeyeceğin de insan var. Çok ürün al sat yaptım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Şan Özşaho
Dükkanı varsa sorun olmaz gittiğinde ürünü incele furmark testine sok sorun yoksa alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Şan Özşaho
Kargo ile gönderecek hocam gelince test edecem
O gruptan yapılıyormuydu kontrol etmen lazım ama arkadaşı etiketleyip ürün alacağım bu aekadaşa ref olan var mı diye sorabilirsin daha önce alan insanlar görürse yazarlar.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Ömer Murat KARACA
GWT'den çok kart aldım daha önce. GWT'nin Face grubunda moderatörüm o yüzden normal olarak grubu savunuyor imajı oluşacak, yorumum pek de güven sağlamaz tabii ancak mod olmadan önce de çok alışveriş yaptım sorun yaşamadık. Gruba etiketleyip refleri de sorgulayabilirsin

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Valla satın aldım artık bugün kargoya verecek arkadaş gelince yorumda bulunacağım şimdiden teşekkürler :)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Güvenilir. Gruptakiler hakkında bir şey diyemem normal satış yapan kişiler ama direkt kendisinden alırsan daha iyi olur. Denizli'de dükkanı var. Bu sene 3. kartımı aldım kendisinden. Direkt elden alıyorum. Test garantisi de veriyor ürünü sattım unuttum kafası yok.

Top Bottom