Ben oradan almadan önce 2 hafta iletişimde kalmıştım. İlk gösterdikleri kartları beğenmedim zaten kendileri de çok iyi durumda olmadığını söylemişlerdi. Bu süre zarfında ellerine kart geçtikçe bana yazmalarını rica ettim. 2 haftalık sürede 4-5 tane 3070ti modeli gösterdiler en son temiz bir tane aorus 3070ti geldi. Direkt ayırttım gittim dükkanlarında test edip elden aldım. Geçen sene bu zamanlardı hala aynı kartı kullanıyorum memnunum. Diyeceğim o ki acele etme. Arada mesaj at ellerinde ne var ne yok sor. Temiz bir kart denk gelirse al. Mining yapılan kartlara gelince faturası son 1.1-5. yıl önce kesilmiş kartlara bakabilirsin. O civarlarda mining bitti zaten çoğu kişi elden çıkarmak için satıyor. Arada temizlerini bulmak çok mümkün. Şimdi 6-7 aylık diyorlar da olmayabilir de onun için satın alınma tarihine bak diyorum. Çünkü miningciler buraya kart satıyor adam 6 ay mining yaptım diyor ama belki daha uzun yaptı. Onu gpu worlddeki çalışanlar da bilemez. Durum bu, olabildiğince özetlemeye çalıştım biraz uzun oldu.