Hocam zero:red bile çoğu oyuncu kulaklığından iyi ama bunun sebebi oyuncu kulaklıklarının düzgün eq olması. Oyuncuyu yormaması için yapılan bir şey. Ben müzik ve filmde sevdiğim için 50 dolara aldım çokta memnunum. Arctis nova pro wired ile yan yana kıyaslandığımda bile daha çok memnundum. Tabii konforunda büyük artısı varKulakustu kulakliklardaki dengi nedir hexanın
Anakartınızın ses yongası nedir? Ben 63 dolara almıştım 2024 Kasımda.Hocam zero:red bile çoğu oyuncu kulaklığından iyi ama bunun sebebi oyuncu kulaklıklarının düzgün eq olması. Oyuncuyu yormaması için yapılan bir şey. Ben müzik ve filmde sevdiğim için 50 dolara aldım çokta memnunum. Arctis nova pro wired ile yan yana kıyaslandığımda bile daha çok memnundum. Tabii konforunda büyük artısı var
Ben iemi cx31993 dac ile kullanıyorum hocam aliexpressten 200 tl ye mi ne almıştım işimi fazlasıyla görüyor.Anakartınızın ses yongası nedir? Ben 63 dolara almıştım 2024 Kasımda.
Bende de aynısı var ama onu sormamistim. Her neyse o zaman şöyle diyeyim, pc kullaniyorsaniz anakartiniz nedir?Ben iemi cx31993 dac ile kullanıyorum hocam aliexpressten 200 tl ye mi ne almıştım işimi fazlasıyla görüyor.
Anakartım gigabyte b550 gaming xv2 de dediğim gibi anakartımın ses yongasıyla işim yok dostum realtek alc 880 mi ne vardı anakartta.Bende de aynısı var ama onu sormamistim. Her neyse o zaman şöyle diyeyim, pc kullaniyorsaniz anakartiniz nedir?
PC deyken kulaklın kablosunu anakartınıza takınAnakartım gigabyte b550 gaming xv2 de dediğim gibi anakartımın ses yongasıyla işim yok dostum realtek alc 880 mi ne vardı anakartta.
Niye takayım dostum anakartımdaki yongadan güçlü ve detaylı dac+ampe sahibim.PC deyken kulaklın kablosunu anakartınıza takın
Blueetouth modelini kullanıyorum ve çok memnumum.Kronik menteşe sorunu olan bir kulaklık diye duydum duruyorsa hs80 max 5 6 civarında onu alın