Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro Beyaz Oyuncu Mouse 4956 TL

kalinka35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yarkın Evyapan
Bende var 3350ye aldım forumdan bi arkadaştan gayet memnunum 4kya 3.5a rahatça alınır sarı siteden.
4500den fazla etmez ama 4000 bandına yakalanırsa sıfır kapalı kutu alınır sarı siteden. zaten az stok girdi diye biliyorum sarı sitede son 4 5 tane satan kalmış. 1 haftaya falan bulunmaz muhtemelen

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,037
İsim
yusuf ecer
delux m800 ultra lamzu thorn apex dav 3 pro lamzu mini kullandım bilerek yapılmış cart curt dinlemem tırtıklı kaplama hiç sevmedim ucuz hissettiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilerekmi yapılmış kaplama ? faker editiona yapmamışlar
Saydığın mouseların hepsini siler o kaplama. O olay uv kaplama diye geçiyor olayı da mouseu daha iyi kavramak ve renk silinmesini engellemek. Mesela beyaz gpxlerde sararma gibi veya siyah mouselarda renk atması gibi durumları engellemek için yapılmış bir kaplama.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
Draq123
X mi thorn mu kararsızlık 😂
sıfır alcaksan x al ben tanıdığa lamzu thorn aldırdım kasımda 2900 e düşmüştü

Saydığın mouseların hepsini siler o kaplama. O olay uv kaplama diye geçiyor olayı da mouseu daha iyi kavramak ve renk silinmesini engellemek. Mesela beyaz gpxlerde sararma gibi veya siyah mouselarda renk atması gibi durumları engellemek için yapılmış bir kaplama.
1 yıldır lamzu thorn kullandım günde 5 saat ortalama sararma yok
pürüzlü kaplama savunan görmek garibime gitti razer fanboyluk seziyorum bok gibi kaplama yaw :D

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
eyyüb
Sence beklenirmi x indirim kod gelse 0 alırım ayın 20 kart kesiliyor hem sabredim diyorum millet satıyor ama güven vermiyor söyle böyle diyorlar 1 aylık diyor açık hiç kullanmadım diyor
Eskilerden Logitech 402 kutusundan çıkaricam lap diye masaya koyucam kullanicam en son.😂

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Yiğit Çelik

pürüzlü kaplama savunan görmek garibime gitti razer fanboyluk seziyorum bok gibi kaplama yaw :D
Faker Editionda o kaplama yok sanırım ben hissedemedim normal V3 pro da var.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,037
İsim
yusuf ecer

Fanboy olsam dav3 pronun encoderına sabah akşam sallamam :D Bir şey size hitap etmiyor diye kötü olmuyor. Ben de altı delikli mouse sevmiyorum o zaman lamzu bok gibi mouse olmuyor mesela :D

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
Draq123
Sence beklenirmi x indirim kod gelse 0 alırım ayın 20 kart kesiliyor hem sabredim diyorum millet satıyor ama güven vermiyor söyle böyle diyorlar 1 aylık diyor açık hiç kullanmadım diyor
Eskilerden Logitech 402 kutusundan çıkaricam lap diye masaya koyucam kullanicam en son.😂
kasım indirimnde 300tl inmişti x 300 400 için beklenmez lamzu maya x al geç bence swar kodu var onuda unutma

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,037
İsim
yusuf ecer

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
eyyüb
kasım indirimnde 300tl inmişti x 300 400 için beklenmez lamzu maya x al geç bence swar kodu var onuda unutma
Acelem yok ondan beklim dedim.
Aula f99 pro aldım 15 tane 14 cm fan aldım çok sıkıştım.hesap kesimini beklerken belki yılbaşı indirimene gire😂

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
Draq123
Fanboy olsam dav3 pronun encoderına sabah akşam sallamam :D Bir şey size hitap etmiyor diye kötü olmuyor. Ben de altı delikli mouse sevmiyorum o zaman lamzu bok gibi mouse olmuyor mesela :D
bi tek bana değil bu kaplamayı sevmeyen çok kişi var zaten
lamzu altını sevmeyen bi tek burda gördüm ben
lamzunun altı delikli değil direk altı yok bu arada :)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,037
İsim
yusuf ecer
bi tek bana değil bu kaplamayı sevmeyen çok kişi var zaten
lamzu altını sevmeyen bi tek burda gördüm ben
lamzunun altı delikli değil direk altı yok bu arada :)
Altı direkt olmasa skatez takamazsın :D
Ekran_goruntusu_2024-10-14_112335.png

Altı delik olduğu için toz kaçması çok çok daha kolay bu da encoder, switch, hatta sensör sorunlarının daha çok önünü açıyor doğal olarak. Lamzu da kutu içerisine alt tarafları kapatmak için sticker yolluyor zaten.

Top Bottom