Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer DeathAdder V3 Pro Beyaz 3.050 TL

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Draq123
3k ya hyperspeed olanı vardı 1 hafta önce o daha iyidi

gokdnzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökdeniz
Çıkmıyor 1000hz alıcı var sadece viper v3 pro dışında ekstra alınıyor dongle viperında dongle sadece onunla çalışıyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Erkan
3k ya hyperspeed olanı vardı 1 hafta önce o daha iyidi

fiyat iyi bile olsa kablolu daha iyi 1000hz pek mantılı değil kabloluda daha iyi 4000hz ayarladım çok iyi çalışıyor tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

indirimler devam ediyor

Son düzenleme:

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Draq123
fiyat iyi bile olsa kablolu daha iyi 1000hz pek mantılı değil kabloluda daha iyi 4000hz ayarladım çok iyi çalışıyor tavsiye ederim

indirimler devam ediyor
Kablolu mouse sevmiyorum şuan zaten elimde lamzu thorn apex pulsar mouse var gidip niye kablolu mouse alayım 😃

Kablosuz mouselar her türlü daha güzel bu devirde

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Dax Saz
Hyperpolling dongle içinden çıkmıyor. Ancak hyperpolling kadar gereksiz bir şey de yok. İşlemci kullanımını arttırmak, bazı oyunlarda sıkıntı çıkarmak dışında bir etkisi de yok. Her şeye heves etmeyin. Herkes pro oldu da hyperpollingi eksik kaldı. Bunun kablolu versiyonu var. 8khz çalışıyor. Denemek için bir kere açtım sonra döndüm 1khz hıza. Hiçbir farkı yok. İşlemcim de gayet yeterli bu arada.

m54b30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
aykan belin
Hyperpolling dongle içinden çıkmıyor. Ancak hyperpolling kadar gereksiz bir şey de yok. İşlemci kullanımını arttırmak, bazı oyunlarda sıkıntı çıkarmak dışında bir etkisi de yok. Her şeye heves etmeyin. Herkes pro oldu da hyperpollingi eksik kaldı. Bunun kablolu versiyonu var. 8khz çalışıyor. Denemek için bir kere açtım sonra döndüm 1khz hıza. Hiçbir farkı yok. İşlemcim de gayet yeterli bu arada.
ajazz 159 apex kullanıyorum 2000hz de tutuyorum 7500f işlemcim var masaüstü boşta %4 cpu kullanımı varken mouseyı hızlı hareket ettirince cpu kullanımı %30 a fırlıyor.. ve mouse 8000hz destekliyor bi yerden sonra gerçekten fantezi bu iş, gerek yok.

fps yüksek aldığınız oyunlarda sorun yaşamazsınız fakat bilgisayarınız yoran oyunlar yüksek hz de kullanılan mouse takılma yaparak kısıtlıyor.

ama içinden dongle çıkmıyorsa gözümde kaliteli standart bir mouseye dönüşüyor 3000tl çok gelmeye başlıyor..

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,521
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
ajazz 159 apex kullanıyorum 2000hz de tutuyorum 7500f işlemcim var masaüstü boşta %4 cpu kullanımı varken mouseyı hızlı hareket ettirince cpu kullanımı %30 a fırlıyor.. ve mouse 8000hz destekliyor bi yerden sonra gerçekten fantezi bu iş, gerek yok.

fps yüksek aldığınız oyunlarda sorun yaşamazsınız fakat bilgisayarınız yoran oyunlar yüksek hz de kullanılan mouse takılma yaparak kısıtlıyor.

ama içinden dongle çıkmıyorsa gözümde kaliteli standart bir mouseye dönüşüyor 3000tl çok gelmeye başlıyor..
Evet, ciddi anlamda işlemciyi yoruyor katılıyorum. Güçlü bir işlemci bile muhtemelen %10 kadar düşürür performansını.

Zymnax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert

Gurkanpiro

80+ Platinum
Top Bottom