Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro Beyaz Oyuncu Mouse 4956 TL

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Gürkan Yıldırım
Superligt 2 mi bu mu arkadaşlar alma aşamasındaydım

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Oğuz
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tolga
Superligt 2 mi bu mu arkadaşlar alma aşamasındaydım
Amazonda 4300e düşmüştü sabah ama bitmiş sanırım. Aynı fiyattayken viper daha iyi bir tercih gibi duruyor fakat indirimdeyken gpx2 tercih edilebilir.

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Gürkan Yıldırım
Amazonda 4300e düşmüştü sabah ama bitmiş sanırım. Aynı fiyattayken viper daha iyi bir tercih gibi duruyor fakat indirimdeyken gpx2 tercih edilebilir.
Aynı fiyatta superlight daha iyi değil mi

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Draq123
Her şey şarj standı değil ki.
Şuan piyasada bu bütçede kalite kontrolüne güvenilecek çok az mouse var. Gpx2, viper v3 pro veya lamzu mayax vs bu işin top seviyeleri. Dediğiniz mouselar da güzel fakat amazon üzerinden vs satılmadıkça kesinlikle alınmamalı. Attığınız fotoğrafta bile kutusu açılmış ürün iade alınmaz diyor. Apexe 850tl verdik istiyosa gıcır gıcırdasın ama 4-5k verdiğin bir mouse gıcırdar veya herhangi bir kalite kontrolle alakalı sorun çıkarsa fena rahatsız edici oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl kötü ya :D Beyazda uv kaplama, sararma vs yapmasın diye. Elde daha iyi kavranıyor hatta o yumurtamsı histen dolayı. Apex bende de var uzun süre de dav3 pro kullandım. Apex elde oyuncak gibi kalıyor dav3 pro yanında.
delux m800 ultra lamzu thorn apex dav 3 pro lamzu mini kullandım bilerek yapılmış cart curt dinlemem tırtıklı kaplama hiç sevmedim ucuz hissettiriyor

Razer Dav 3 pronun yüzeyine tırtıklı ve kötü diyen arkadaşlar apex kullanmaya devam edebilirsiniz :) Olm cahil cahil yorum yapıyorsunuz anlamıyorum. Bilerek yapılmış bir kaplama o
bilerekmi yapılmış kaplama ? faker editiona yapmamışlar

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
eyyüb
Her şey şarj standı değil ki.
Şuan piyasada bu bütçede kalite kontrolüne güvenilecek çok az mouse var. Gpx2, viper v3 pro veya lamzu mayax vs bu işin top seviyeleri. Dediğiniz mouselar da güzel fakat amazon üzerinden vs satılmadıkça kesinlikle alınmamalı. Attığınız fotoğrafta bile kutusu açılmış ürün iade alınmaz diyor. Apexe 850tl verdik istiyosa gıcır gıcırdasın ama 4-5k verdiğin bir mouse gıcırdar veya herhangi bir kalite kontrolle alakalı sorun çıkarsa fena rahatsız edici oluyor.

Nasıl kötü ya :D Beyazda uv kaplama, sararma vs yapmasın diye. Elde daha iyi kavranıyor hatta o yumurtamsı histen dolayı. Apex bende de var uzun süre de dav3 pro kullandım. Apex elde oyuncak gibi kalıyor dav3 pro yanında.
Onu bunu gecinde her şey pahali bu bir gerçek.
Anca indirim gelmeliki alım.
V3 pro sevmedim oyuzden farklı model arıyorum.

delux m800 ultra lamzu thorn apex dav 3 pro lamzu mini kullandım bilerek yapılmış cart curt dinlemem tırtıklı kaplama hiç sevmedim ucuz hissettiriyor

bilerekmi yapılmış kaplama ? faker editiona yapmamışlar
Faker edition vatan 2000 TL sattı millet aldı satıyor sarı sitede 2500 TL fazla para vermem resmen kazıkliyorlar insanları.
2000 satiliyorsa maliyeti düşük demekki.😂
Faker ayahina fackliyolar bizi

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
eyyüb

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Draq123
Kabloluyla malzeme kalitesi aynı mı bilmiyorum ama da v3 ün yanında apexin malzeme kalitesi çöp plastiği gibi aynı bidaha elime almadım masada süs olarak duruyor
malzeme kalitesi olarak neyi kast ediyorsun

Top Bottom