Neler Yeni

Yardım 2. El sıvı soğutma alınır mı ? (Arctic Liquid Freezer II)

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Berker Mısırlıoğlu
14400f işlemcim var stok fanla kullanıyordum bir süredir. Arkadaşım kendi Arctic Liquid Freezer II 240mm sıvı soğutmasını satacak 2.5k'ya alabilirim. 6 ay daha garantisi var ürünün. ürünün iyi oılduğunu biliyorum ama hem sıvı soğutma hem de kullanılmış olması düşündürüyor, geleceğe dönük olduğu için istedim. internet fiyatından çok düşük. Sizce alınır mı ?

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kaan Karan
3 fanlı mı 2 fanlımı birde alırsan kaliteli bi termal macun alman lazım

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,385
İsim
Emre siyah
alınır da çok düşük fiyat demezdim 2 nin stoğu yok ondan sıfırı bayağı pahalı internette

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kaan Karan
ama 2.5 k ya sıvı soğutma bile mükemmel bir şey bide kaç yıl kullanmış
kasa içinde pompası ses yapıyormu onlara dikkat et

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Berk
14400f işlemcim var stok fanla kullanıyordum bir süredir. Arkadaşım kendi Arctic Liquid Freezer II sıvı soğutmasını satacak 2.5k'ya alabilirim. 6 ay daha garantisi var ürünün. ürünün iyi oılduğunu biliyorum ama hem sıvı soğutma hem de kullanılmış olması düşündürüyor, geleceğe dönük olduğu için istedim. internet fiyatından çok düşük. Sizce alınır mı ?
sıvı soğutma ilk 2 sene sorun çıkartmaz 2 seneden sonra sorun varsa başlar problemler ben mesela 4.yılıma girdim hala bir problem yok 2-6yıl diye ön görüyorum kullanımdan kullanıma kaliteye göre değişir 6 ay daha garantisinin olması iyi en azından arkadaşın garanti konusunda da problem yaşatmaz

ha 14400f sıvı soğutmalık bir işlemci mi diye sorarsan orası soru işareti 1k ya kaliteli bir hava soğutma da işini görür ama bütçe sorun yoksa sıvı soğutma iyi seçenek.

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Yiğit Karakuzu
Adamdan sıcaklık testlerini falan iste

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Berker Mısırlıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 fanlı mı 2 fanlımı birde alırsan kaliteli bi termal macun alman lazım
240mm 2 fanlı eklemeyi unutmuşum. kaliteli termal macunum var, yoksa da hallederim
ama 2.5 k ya sıvı soğutma bile mükemmel bir şey bide kaç yıl kullanmış
kasa içinde pompası ses yapıyormu onlara dikkat et
ses olarak ilk günkü gibi bir sıkıntısı yok. 2k gibi fiyatlara DeepCool LE520 / LE500 gibi sıvı soğutmalar var ama onlara güvenemedim. 2. el kaliteli ürün daha mantıklı geldi açıkası
sıvı soğutma ilk 2 sene sorun çıkartmaz 2 seneden sonra sorun varsa başlar problemler ben mesela 4.yılıma girdim hala bir problem yok 2-6yıl diye ön görüyorum kullanımdan kullanıma kaliteye göre değişir 6 ay daha garantisinin olması iyi en azından arkadaşın garanti konusunda da problem yaşatmaz

ha 14400f sıvı soğutmalık bir işlemci mi diye sorarsan orası soru işareti 1k ya kaliteli bir hava soğutma da işini görür ama bütçe sorun yoksa sıvı soğutma iyi seçenek.
peki bakım gerektirirse kendim yapabilir miyim veya bir sorun çıkarırsa baş ağrıtır mı çözülür mü sizce ?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Berk
240mm 2 fanlı eklemeyi unutmuşum. kaliteli termal macunum var, yoksa da hallederim

ses olarak ilk günkü gibi bir sıkıntısı yok. 2k gibi fiyatlara DeepCool LE520 / LE500 gibi sıvı soğutmalar var ama onlara güvenemedim. 2. el kaliteli ürün daha mantıklı geldi açıkası

peki bakım gerektirirse kendim yapabilir miyim veya bir sorun çıkarırsa baş ağrıtır mı çözülür mü sizce ?
bakım sadece içindeki sıvı değişimi olabilir o da çok zor bir işlem yanlış hayırlamıyorsam sıvı soğutmanın içinde hava olmamalı tamamı sıvı ile kaplı olmalı ama ev kullanımında daha bu içindeki sıvının değişmesi gereken bir örnek görmedim. pompa sıvıdan zaten daha önce bozuluyor genelde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Berker Mısırlıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bakım sadece içindeki sıvı değişimi olabilir o da çok zor bir işlem yanlış hayırlamıyorsam sıvı soğutmanın içinde hava olmamalı tamamı sıvı ile kaplı olmalı ama ev kullanımında daha bu içindeki sıvının değişmesi gereken bir örnek görmedim. pompa sıvıdan zaten daha önce bozuluyor genelde.
Sorun çıkartırsa çözebileceğim bir şey olsa yeter. Sizin dediğiniz 2 seneden sonra problem çıkar dediğiniz nasıl sorunlar mesela ?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Berk
Sorun çıkartırsa çözebileceğim bir şey olsa yeter. Sizin dediğiniz 2 seneden sonra problem çıkar dediğiniz nasıl sorunlar mesela ?
fabrikasyon zaten ilk 2 sene sorun cıkartmaması için üretiliyor bunlar(kronik bir sorun yoksa). zamanla da sıvıdaki kimyasallar ısıyla olusan bir takım kirler pompada tıkanmaya, zorlamaya sebep oluyor bu da zamanla performansın düşmesine en sonunda pompanın arıza vermesine sebebiyet veriyor. pompa arızası olustugunda ömrünü doldurmus oluyor genelde.

2 yıl demem kafanızı karıstırmasın arkadasınızın sıvı sogutması daha yeni sayılır garantisi bile bitmemis henüz. fakat neden satmak istediği de önemli

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahir
Arkadaş aynı sıvı soğutmayı 2k dan 6 aydır satamadım. 2.5k pahalı bence o yüzden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,636
Üyeler
165,857