Neler Yeni

🔥İndirim Sahibinden param güvende kuponları

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Mert Çevik
yuh geçen ay yoktu yeni gelmiş benim hatam

S - Param Güvende İşlem Bedeli, Sahibinden.com'da satış işlemi başarıyla tamamlandığında, satıcılardan alınan bir komisyon ücretidir. Bu ücret, ürün satış fiyatına göre belirlenen oranlarla hesaplanır:

Bireysel Satıcılar İçin Oranlar:
0-500 TL: %15
501-1500 TL: %10
1501-10.000 TL: %4
10.000 TL üzeri: 900 TL sabit ücret
Yasal iade süresi sonunda, işlem bedeli düşülerek kalan tutar satıcıya aktarılır.

Kurumsal Satıcılar İçin:
Komisyon oranları, ürünün satışa sunulduğu kategoriye göre değişiklik gösterir.

⚠️ Not: 16 Ocak 2025 itibarıyla bireysel satıcılardan komisyon alınmaya başlanacaktır. Kategoriler ve oranlar değiştirilebilir.

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Buğra Acar
Satıcıdan komisyon alma olayı kötü olmuş, yeni başlamış bu uygulama, elden birebir satmak daha iyi o zaman boşuna bunlara para yedirmeyin zaten yıllardır bi türlü doymadılar :)

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Mert Çevik
Satıcıdan komisyon alma olayı kötü olmuş, yeni başlamış bu uygulama, elden birebir satmak daha iyi o zaman boşuna bunlara para yedirmeyin zaten yıllardır bi türlü doymadılar :)
öyle ama büyük şehirde yaşamıyor herkes yapacak bişey yok maalesef

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Dereli
Param güvende ile bir şey satmanızı önermem.
Benim 63 satışım var 3-5 sorun yaşadım ufak ama son yapılan komşayon olayı bozdu. Her yere koca koca TEK KOMİSYONSUZ PLATFORM yazıyorlardı.

frqn

80+
Bu kadar abartmaya gerek yok beyler, çok fazla komisyon almıyor bence, Trendyol gibi platformlar satıcılardan her siparişe kargo bedeli hariç yüzde 20 ye yakın komisyon alıyor diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Cem
Bu kadar abartmaya gerek yok beyler, çok fazla komisyon almıyor bence, Trendyol gibi platformlar satıcılardan her siparişe kargo bedeli hariç yüzde 20 ye yakın komisyon alıyor diye biliyorum
Trendyolda satanlar ticari iş yapıyor. Ben bireysel satış yapıyorum neden %30 ödüyoruz ki böyle bir kar marjı olamaz. Herşeyi normalleştiremeyiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Hüseyin Kurt
Dolap %5 alıyor. Sahibinden param güvende yavaş yavaş bitecektir

Daeso HD

80+
dünyanın en saçma işi 2.elde satıcıdan komisyon almak bu eskiden de böyleydi bi dönem değiştirmişlerdi ne güzel alıcı komisyon ödediği için keyfi alıp kullanıp veya değiştirip gönderim yapanlar biraz ayıklanmıştı şimdi geri döndük param güvende olayı bitti benim gözümde havale sonrası kargo oldu bitti gitti

frqn

80+
Dolapta 550 tl ye mousepad ilandımdan 427 tl bana kalıyor, sahibinden yine daha avantajlı kalıyor gibi geldi bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,547
Üyeler
166,397
Son üye
cansumm_
Top Bottom