yok usta 2 side kafa kafayalar rahat kapışıyorlarF75den kötü değil mi bu
yok usta 2 side kafa kafayalar rahat kapışıyorlarF75den kötü değil mi bu
Alınmaz o paraya attığımı al(!)F75den kötü değil mi bu
aynen öyle ustaManyetik switch olması zaten en büyük artısı istersen kendi sitesinden bak diğer ülkelerde en prem markalardan.
bak o doğru ama fantastik bir şey isterse diye önerdimAlınmaz o paraya attığımı al(!)
Madlions almak lazım o zamanswitchleri bana göre daha güzel daha mm olarak tuş daha aşşağıda ve daha hızlı basabilirsin 8k hz e kadar destek sağlıyor oyunlar için birebir diyebilirim ben şahsen birde manyetik switch
bende epomakerin direk kendisinden aldığım f75 var ama 1 tane daha madlions alıcam ileride ssdyi bende çözim birde gamepadi üstüne 1 tane daha klavye 1 tane daha mouseMadlions almak lazım o zaman
Madlionsin muadilli 6k ülkemizdeMadlions almak lazım o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Madlions muadillerinden bir tık ustte diyorsunuz?
30 euroyu geçmeden yapman lazım hızlı kargo istersen 27 euro sipariş olması lazım 3 euro kargoya giderYurt Dışından getirsem bir tık uyguna geliyor söylesem tutarı düşük girse gümrükte kalır mi acaba dusundurmedi değil
Ben bir siteden getiriyorum getirdigimden daha ucuz belirtiyor mesela 10 dolara aldığım şey 3 dolar gibi geliyor30 euroyu geçmeden yapman lazım hızlı kargo istersen 27 euro sipariş olması lazım 3 euro kargoya gider
620tlye almıştımbu aula yı alanlar kaça almıştı zamanında
o hangi site bi atma şansın varmıBen bir siteden getiriyorum getirdigimden daha ucuz belirtiyor mesela 10 dolara aldığım şey 3 dolar gibi geliyor
Hangi site o söylesende öğrensekBen bir siteden getiriyorum getirdigimden daha ucuz belirtiyor mesela 10 dolara aldığım şey 3 dolar gibi geliyor
ortalama 900 indirimle çok daha uyguna gelen de varbu aula yı alanlar kaça almıştı zamanında