yok usta 2 side kafa kafayalar rahat kapışıyorlarF75den kötü değil mi bu
yok usta 2 side kafa kafayalar rahat kapışıyorlarF75den kötü değil mi bu
Alınmaz o paraya attığımı al(!)F75den kötü değil mi bu
aynen öyle ustaManyetik switch olması zaten en büyük artısı istersen kendi sitesinden bak diğer ülkelerde en prem markalardan.
bak o doğru ama fantastik bir şey isterse diye önerdimAlınmaz o paraya attığımı al(!)
Madlions almak lazım o zamanswitchleri bana göre daha güzel daha mm olarak tuş daha aşşağıda ve daha hızlı basabilirsin 8k hz e kadar destek sağlıyor oyunlar için birebir diyebilirim ben şahsen birde manyetik switch
bende epomakerin direk kendisinden aldığım f75 var ama 1 tane daha madlions alıcam ileride ssdyi bende çözim birde gamepadi üstüne 1 tane daha klavye 1 tane daha mouseMadlions almak lazım o zaman
Madlionsin muadilli 6k ülkemizdeMadlions almak lazım o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Madlions muadillerinden bir tık ustte diyorsunuz?
30 euroyu geçmeden yapman lazım hızlı kargo istersen 27 euro sipariş olması lazım 3 euro kargoya giderYurt Dışından getirsem bir tık uyguna geliyor söylesem tutarı düşük girse gümrükte kalır mi acaba dusundurmedi değil
620tlye almıştımbu aula yı alanlar kaça almıştı zamanında
o hangi site bi atma şansın varmıBen bir siteden getiriyorum getirdigimden daha ucuz belirtiyor mesela 10 dolara aldığım şey 3 dolar gibi geliyor
Hangi site o söylesende öğrensekBen bir siteden getiriyorum getirdigimden daha ucuz belirtiyor mesela 10 dolara aldığım şey 3 dolar gibi geliyor
ortalama 900 indirimle çok daha uyguna gelen de varbu aula yı alanlar kaça almıştı zamanında