at avrat silah
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
Arkadaşlar merhaba.
Final Fantasy 7 Rebirth kırıldı mı?
Daha oyun bugün çıktı bismillahArkadaşlar merhaba.
Ama benim gibi beş parasız fanlar, sabırsızlıkla bekliyorDaha oyun bugün çıktı bismillah
Evet ama o sitedeki kırılmış (oynanılabilir) sürüm mü yoksa crackçilerin kırması için paylaştıkları sürüm mü bilmiyorum.bu mu
fark etmez dodide çıkmış denuvosuz galiba hemen linki paylaşırmışAma benim gibi beş parasız fanlar, sabırsızlıkla bekliyor.
Evet ama o sitedeki kırılmış sürümü mü yoksa oynanılabilir sürümü mü bilmiyorum.
Bazen işte crackçiler kırsın diye paylaşıyorlar ya oyun dosyaları, o değil yani değil mi? Yukarıda anlatamadım ama düzelttim mesajı.fark etmez dodide çıkmış denuvosuz galiba hemen linki paylaşırmış
Ucuz Steam hesapları mı yani? 25 - 30 TL olanlar falan.Flt kırmışda bence ucuz sitelerden alın ne kadar güvenilir bilemedim.
dodiye bak çok bakmadım bazıları portlanmış paylaşıbiliyorBazen işte crackçiler kırsın diye paylaşıyorlar ya oyun dosyaları, o değil yani değil mi? Yukarıda anlatamadım ama düzelttim mesajı.
evet güvenilir olanları varUcuz Steam hesapları mı yani? 25 - 30 TL olanlar falan.