Neler Yeni

Çalınan Valorant Hesabım Kilitlemiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doruk
mart 2023te valorant hesabım çalındı 3 ay önce geri aldım ama aldığımd lol hesabım sağlam(hiç dokunulmamış) valorant ise süresi kilitlenmişti 3 ay ne yapsamda ne etsemde riota bi türlü derdimi açıklayamdım hesap kilitlendiğinde hesaba erişimim yoktu nasıl ve ne ile yaptığı ile ilgili hiçbir fikrim yok hesabın ilk sahibiyim 2021 de aldığım vp kodları bile duruyo çoğu soruyu da cevaplayabilirim varsa bi fikriniz lütfen yardım edin en az 15 biletim riotun botlarına düştü ve hepsi çözüldü olarak gözüküyo ama hiçbir şey değişmiyo
1737665493034.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Yuzarsef
THH'ye şikayet et

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Aras Şimşek
mart 2023te valorant hesabım çalındı 3 ay önce geri aldım ama aldığımd lol hesabım sağlam(hiç dokunulmamış) valorant ise süresi kilitlenmişti 3 ay ne yapsamda ne etsemde riota bi türlü derdimi açıklayamdım hesap kilitlendiğinde hesaba erişimim yoktu nasıl ve ne ile yaptığı ile ilgili hiçbir fikrim yok hesabın ilk sahibiyim 2021 de aldığım vp kodları bile duruyo çoğu soruyu da cevaplayabilirim varsa bi fikriniz lütfen yardım edin en az 15 biletim riotun botlarına düştü ve hepsi çözüldü olarak gözüküyo ama hiçbir şey değişmiyo Alıntıyı görüntüle
bana çalındı geri aldım hikayesinden çok hesabını sattın ilk e postayı vermedin ve geri aldın hikayesi kafama daha çok yattı nedense

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Rüveyda Akın
İki ihtimal var ilk ihtimal muhtemelen hesabını 3 kez sattın sonra bilgileri söyleyerek hesabım çalındı ayağına geri almaya çalıştın ikinci ihtimalse 3 kez üst üste hesabın çalındı Riot da hesabını sattığını düşünerek hesabının güvenliğini sağlayamıyorsun biz de kapatıyoruz ayağına sınırsız kitledi yapabileceğin hiçbir şey yok geçmiş olsun

THH'ye şikayet et
Riot Games bünyesinde hesap açarken kabul ettiğin bazı sözleşmeler var, açıp içeriğine baktın mı :D Hiçbir şey yapamaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onu nasıl yapıcaz hocam tüketici haklarıyla valorantı
bana çalındı geri aldım hikayesinden çok hesabını sattın ilk e postayı vermedin ve geri aldın hikayesi kafama daha çok yattı nedense
hocam bu aralar çok yapılcan bişey biliyorum ama öyle bişey yapmadım hesabım çalındı çok fazla kişide vardı iyi de dizdiğim bi hesaptı champions 21 vardı içinde herkes 1 el 1 el derken oyunu bıraktım geri döndüğümde sadece geri alabildim

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Burak
mart 2023te valorant hesabım çalındı 3 ay önce geri aldım ama aldığımd lol hesabım sağlam(hiç dokunulmamış) valorant ise süresi kilitlenmişti 3 ay ne yapsamda ne etsemde riota bi türlü derdimi açıklayamdım hesap kilitlendiğinde hesaba erişimim yoktu nasıl ve ne ile yaptığı ile ilgili hiçbir fikrim yok hesabın ilk sahibiyim 2021 de aldığım vp kodları bile duruyo çoğu soruyu da cevaplayabilirim varsa bi fikriniz lütfen yardım edin en az 15 biletim riotun botlarına düştü ve hepsi çözüldü olarak gözüküyo ama hiçbir şey değişmiyo Alıntıyı görüntüle
Hesap ban yemiş gözüküyor geçmiş olsun birine güvenip bende verdim 5 hesabımı 2 hesap ban yedi itiraz edip bilet gönderdim itirazım ile ilgili yaklaşık 7 günlük mail yoluyla haberleşme ile 2 hesaptan biri açıldı banı diğeri ise itirazıma rağmen açılmadı itiraz et belki düzelir dicemde artık haksız buldukları için seni o hesapla ilgili biletlerin otomatik çözüldü ye çekiliyor kurtarmanın bir yolu yok soğuk su iç derin nefes al yeni hesapla yeni başlangıç yap geç takılmaya gerek yok.

MeeT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Er
Gerekli başvuru ve kanıtlarla hesabının banını açtırabilirsin

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Burak
İki ihtimal var ilk ihtimal muhtemelen hesabını 3 kez sattın sonra bilgileri söyleyerek hesabım çalındı ayağına geri almaya çalıştın ikinci ihtimalse 3 kez üst üste hesabın çalındı Riot da hesabını sattığını düşünerek hesabının güvenliğini sağlayamıyorsun biz de kapatıyoruz ayağına sınırsız kitledi yapabileceğin hiçbir şey yok geçmiş olsun

Riot Games bünyesinde hesap açarken kabul ettiğin bazı sözleşmeler var, açıp içeriğine baktın mı :D Hiçbir şey yapamaz.
Yalnız haksız avantaj diyor hocam hile kullanımı var %99 sizin dediğinizle alakası olduğunu düşünmüyorum. Oyunda 3.parti yazılım ile avantaj elde edildiği saptanmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ticket arsada nafile artık hocam otomatikman çözüldüye gecicek yani bir nevi yok sayılacak ticketleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nereye başvurmam gerek hocam ticket artık umursamıyo riot

Yalnız haksız avantaj diyor hocam hile kullanımı var %99 sizin dediğinizle alakası olduğunu düşünmüyorum. Oyunda 3.parti yazılım ile avantaj elde edildiği saptanmış.

Ticket arsada nafile artık hocam otomatikman çözüldüye gecicek yani bir nevi yok sayılacak ticketleri
dediğiniz gibi çok yüksek ihtimal hile açmış bu da işi çok zorlaştırıyor

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Burak

Hocam soğuk su iç diyorum ben sana haksız bulunduğun zaman bir daha geri dönüşü olmuyor. Yok sayılacak biletlerin

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Burak

Zaten çalınan bir çok hesabın sonu belli hileden kaynaklı ban yiyor ben birini açtırmayı başardım tiket atıp kanıtladim durumu diğerinde kanıtlamaya çalıştığım halde izin vermedi reddedildi itirazlarım

suyu içeli çok oldu hocam inan bana
yutmadan önce son denemelerim bunlar
Zaten reddedilince yeni hesaptan tiket da atsan o hesap ile ilgili olduğu için yok sayılacak 2 hesabımdan birini itiraz edip açtırdım ama maalesef diğerinde haklı olduğum halde açılmadı reddedildi ve kaç hesaptan denersem deneyeyim reddedildiği için her seferinde yok sayılıp çözüldü durumuna geçiriliyor biletler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doruk
Zaten çalınan bir çok hesabın sonu belli hileden kaynaklı ban yiyor ben birini açtırmayı başardım tiket atıp kanıtladim durumu diğerinde kanıtlamaya çalıştığım halde izin vermedi reddedildi itirazlarım
buraya konu açma sebebimde farklı bi yöntem bilen birileri olmasıydı yoksa normal yollarla çok şey denedim 15 ticketim red yedi sadece hesaptan yazdığım bide farklı farklı yerlerden attığım bi 15 dha vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,574
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom