Neler Yeni

🔥İndirim S25 ULTRA 512GB 83.499₺

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Turhan Işık
Kamuda çalışanlarda sorsan gariban 70k verip şakkadanak telefon alıyorlar.

Samsung da tam ***** herkese ver ne demek kamuda çalışana özel böyle saçmalık mı olur?

CupOk

80+ Bronze
Bu telefonlar neden her sene çıkıyor. Çıkar 3 4 senede bir yeni model çıkarttığına değsin. Geçen seneki telefonun aynısını aynı fiyattan çıkarıyor, eee ben telefon yaptım. Her sene telefon alan enayiler oldukça bu telefon markaları batmaz

goku010203

80+ Bronze
Neden Amoled ekran ? :unsure:
Telefon için amoled daha iyi? Bu nasıl soru, dezavantaj değilki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu telefonlar neden her sene çıkıyor. Çıkar 3 4 senede bir yeni model çıkarttığına değsin. Geçen seneki telefonun aynısını aynı fiyattan çıkarıyor, eee ben telefon yaptım. Her sene telefon alan enayiler oldukça bu telefon markaları batmaz
Çok b0ş konusyosun laf kalabalığı seni. Parası olanlara gül gibi cihaz sen ne hakla insanlara e na i diyosun?! Kuyruk acın var belli...

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,608
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe

CupOk

80+ Bronze
Çok b0ş konusyosun laf kalabalığı seni. Parası olanlara gül gibi cihaz sen ne hakla insanlara e na i diyosun?! Kuyruk acın var belli...
S24 ün varsa s25 neden alırsın ki her sene 60 70k veren yüksek geliri olmayanlar de düpedüz enayi kardeşim. Bide ben b*ktan telefonların neyini kıskanim. Benim gibi düz kullanıcılar s25 de yapabildiklerinin aynısını elimdeki dandik Xiaomi ile bile yapabiliyorum. Telefon dediğin nedir ki 100k para verilsin

goku010203

80+ Bronze
S24 ün varsa s25 neden alırsın ki her sene 60 70k veren yüksek geliri olmayanlar de düpedüz enayi kardeşim. Bide ben b*ktan telefonların neyini kıskanim. Benim gibi düz kullanıcılar s25 de yapabildiklerinin aynısını elimdeki dandik Xiaomi ile bile yapabiliyorum. Telefon dediğin nedir ki 100k para verilsin
Doğru bi Info yok. Kasıntı herif.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,608
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
s24 veya s23den yükseltme yapmaya kesinlikle değecek bir cihaz değil insanları gereksiz tüketime zorlamak için saçma sapan şeyler ekleyip yeni telefon diye satıyorlar her marka böyle

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Onur
Aynı telefonları çıkarıp, fiyat eklemişler. Arkadaşlar tüketim çılgınlığına yenilmeyin.

zyraxone

80+
Fark var. Fakat s24udan s25e geçmek mantıksız

Aynı kamera sensörleri kullansada (uw farklı) farklı bir ISP ve algoritma var. Buda gece foto ve videoda daha iyi zart zurt

Ama spende bt özelliği kaldırıldı aşırı saçma. S24 ultrada çöp buda çöp
S22 ultra ısınma sorunluydu
S24ultra yansıma önleyici ekran soyulma ve kumlu ekran sorunu
S25 btsiz s pen
Mesaj otomatik birleştirildi:

s24 veya s23den yükseltme yapmaya kesinlikle değecek bir cihaz değil insanları gereksiz tüketime zorlamak için saçma sapan şeyler ekleyip yeni telefon diye satıyorlar her marka böyle
Tamamda parası olan direkt geçiyor zaten bakmıyor ki nesi eksik nesi fazla diye?

Zaten s23u ve s24u kullananın geçmesi şart değil

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,608
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Tamamda parası olan direkt geçiyor zaten bakmıyor ki nesi eksik nesi fazla diye?

Zaten s23u ve s24u kullananın geçmesi şart değil
Parası olan iPhone alır zaten bütçesini düşünen adam Samsung'u tercih eder bu yüzden gereksiz diyorum ayrıca parası olması ya da neyi eksik neyi fazla diye bakmaması tüketim çılgınlığı olup gereksiz bir yükseltme olduğu gerçeğini değiştirmez

CupOk

80+ Bronze
Aynı telefonları çıkarıp, fiyat eklemişler. Arkadaşlar tüketim çılgınlığına yenilmeyin.
Hayır öyle deme yoksa her sene telefon alan enayi elit kesim gelir seni linçler. S25 ultra s24 ultra ya göre whatsappı 0.008 saniye daha hızlı açıyormuş. Adamın aldığı maaş 30k ama elinde iPhone 16 pro Max görüyorum. Diyorum abi nasıl aldın bilmem kaç taksit yaptım diyor bana. Milletin cebinde para yok ama arka ceplerinde son model telefonlarla geziyorlar sanki çok önemli bişeymiş gibi. Gün sonunda telefonu sadece kamerası, Instagram, WhatsApp ve bir kaç çeşit uygulama için alıyorsun. Bu dediklerimi geçen sene çıkmış s24 açamıyor mu yani nedir bu her sene çıkan telefonu alacam saçmalığı. Nvidia gibi paragöz bile yeni ekran kartlarını çıkartacağı zaman araya 2 3 sene koyuyor ona rağmen arada bi önceki modelle güç anlamında pek fark olmuyor. Bu telefonlar neden hala 10 ayda bir yeni telefon çıkartıyor ben hala anlamadım. Çıkart 4 sene de bir. Bir sonraki modelin öncekine göre " ulan iyiki almışım dağlar kadar fark var " dedirtsin. Yine diyorum her sene bu dandik telefonları ilk günden alan bir kitle olduğu sürece bunlar batmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,093
Üyeler
167,053
Son üye
azatt36
Top Bottom