fark hissetmezsin ki, boşa paranı harcama derim.s23u dan yd sstoklara gelince gecmeyi dusunuyorum ne dersiniz
Telefon için amoled daha iyi? Bu nasıl soru, dezavantaj değilki.Neden Amoled ekran ?
Çok b0ş konusyosun laf kalabalığı seni. Parası olanlara gül gibi cihaz sen ne hakla insanlara e na i diyosun?! Kuyruk acın var belli...Bu telefonlar neden her sene çıkıyor. Çıkar 3 4 senede bir yeni model çıkarttığına değsin. Geçen seneki telefonun aynısını aynı fiyattan çıkarıyor, eee ben telefon yaptım. Her sene telefon alan enayiler oldukça bu telefon markaları batmaz
Şu para androide verilmez ki s24u ile arasında da bi fark yokLansman fiyatı hb vatan mediam heryerde aynı fiyat.
1tb 91.499₺
SAMSUNG Galaxy S25 Ultra 12/512GB Akıllı Telefon Titanyum Gümüş Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG Galaxy S25 Ultra 12/512GB Akıllı Telefon Titanyum Gümüş fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazawww.mediamarkt.com.tr
S24 ün varsa s25 neden alırsın ki her sene 60 70k veren yüksek geliri olmayanlar de düpedüz enayi kardeşim. Bide ben b*ktan telefonların neyini kıskanim. Benim gibi düz kullanıcılar s25 de yapabildiklerinin aynısını elimdeki dandik Xiaomi ile bile yapabiliyorum. Telefon dediğin nedir ki 100k para verilsinÇok b0ş konusyosun laf kalabalığı seni. Parası olanlara gül gibi cihaz sen ne hakla insanlara e na i diyosun?! Kuyruk acın var belli...
Doğru bi Info yok. Kasıntı herif.S24 ün varsa s25 neden alırsın ki her sene 60 70k veren yüksek geliri olmayanlar de düpedüz enayi kardeşim. Bide ben b*ktan telefonların neyini kıskanim. Benim gibi düz kullanıcılar s25 de yapabildiklerinin aynısını elimdeki dandik Xiaomi ile bile yapabiliyorum. Telefon dediğin nedir ki 100k para verilsin
Ulan ya whatsappa, YouTube a girmek için hemen 80k vermem lazım yoksa insan yerine koymazlar beniDoğru bi Info yok. Kasıntı herif.
s24 veya s23den yükseltme yapmaya kesinlikle değecek bir cihaz değil insanları gereksiz tüketime zorlamak için saçma sapan şeyler ekleyip yeni telefon diye satıyorlar her marka böyleÇok b0ş konusyosun laf kalabalığı seni. Parası olanlara gül gibi cihaz sen ne hakla insanlara e na i diyosun?! Kuyruk acın var belli...
Tamamda parası olan direkt geçiyor zaten bakmıyor ki nesi eksik nesi fazla diye?s24 veya s23den yükseltme yapmaya kesinlikle değecek bir cihaz değil insanları gereksiz tüketime zorlamak için saçma sapan şeyler ekleyip yeni telefon diye satıyorlar her marka böyle
Parası olan iPhone alır zaten bütçesini düşünen adam Samsung'u tercih eder bu yüzden gereksiz diyorum ayrıca parası olması ya da neyi eksik neyi fazla diye bakmaması tüketim çılgınlığı olup gereksiz bir yükseltme olduğu gerçeğini değiştirmezTamamda parası olan direkt geçiyor zaten bakmıyor ki nesi eksik nesi fazla diye?
Zaten s23u ve s24u kullananın geçmesi şart değil
Hayır öyle deme yoksa her sene telefon alan enayi elit kesim gelir seni linçler. S25 ultra s24 ultra ya göre whatsappı 0.008 saniye daha hızlı açıyormuş. Adamın aldığı maaş 30k ama elinde iPhone 16 pro Max görüyorum. Diyorum abi nasıl aldın bilmem kaç taksit yaptım diyor bana. Milletin cebinde para yok ama arka ceplerinde son model telefonlarla geziyorlar sanki çok önemli bişeymiş gibi. Gün sonunda telefonu sadece kamerası, Instagram, WhatsApp ve bir kaç çeşit uygulama için alıyorsun. Bu dediklerimi geçen sene çıkmış s24 açamıyor mu yani nedir bu her sene çıkan telefonu alacam saçmalığı. Nvidia gibi paragöz bile yeni ekran kartlarını çıkartacağı zaman araya 2 3 sene koyuyor ona rağmen arada bi önceki modelle güç anlamında pek fark olmuyor. Bu telefonlar neden hala 10 ayda bir yeni telefon çıkartıyor ben hala anlamadım. Çıkart 4 sene de bir. Bir sonraki modelin öncekine göre " ulan iyiki almışım dağlar kadar fark var " dedirtsin. Yine diyorum her sene bu dandik telefonları ilk günden alan bir kitle olduğu sürece bunlar batmaz.Aynı telefonları çıkarıp, fiyat eklemişler. Arkadaşlar tüketim çılgınlığına yenilmeyin.