Neler Yeni

Başlangıç için 500cc motosiklet alınır mı ?

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
Ben kalitesiz bi motora binsin demiyorum ev okul yapmak icin gazlamicak biri icin 500 luk bir makine mantiklimi sana onu soruyorum sadece
Adam zaten şekil şemal olsun diye biniyor belli ki. Ayrıca başlangıç diyor ilerde gazlamayacağı ne malum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben kalitesiz bi motora binsin demiyorum ev okul yapmak icin gazlamicak biri icin 500 luk bir makine mantiklimi sana onu soruyorum sadece
Naked 500 lük olsa gene anlarım görünüş istiyordur ses olsun vs de racing makineyi gazlanmayacaksa gereksiz görüyorum

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
Hocam kaliteli bineceksede Forza250, Xmax 250 okul,iş,ev için ideal okul iş ev için 500 lük racing makine gereksiz geliyor hadi hornet 500 dese gene anlarım naked makine sonuçta
Ama istemiyorum demiş bir önceki mesajımda naked daha mantıklı diye söyledim zaten. Ben şekilciyim şekil motor istiyorum demiş.

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
taha

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ama istemiyorum demiş bir önceki mesajımda naked daha mantıklı diye söyledim zaten. Ben şekilciyim şekil motor istiyorum demiş.
aslında konu sahibi hariç herkes nakedda anlaşmış durumda :D 2. el R25 alsın baksın keyfine tecrübesiz biri için sıfır 500 lük makine düşme kalkmasının haricinde tepki konusunda da sıkıntı olabilir

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Ege
Naked 500 lük olsa gene anlarım görünüş istiyordur ses olsun vs de racing makineyi gazlanmayacaksa gereksiz görüyorum
Kanka valla benim dusuncem sabit ya yani cok sacma geliyor cbr500r bu ihtiyaclar cercevesinde ben direkt pcx alirdim keyfime bakardim valla

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
Kanka ilerisini ben bilemem adam kendi gazlamicam hiz tutkunu degilim dedi ona gore oneri yapiyoz zaten
Bana kalsa dio veya pcx ile başlasın güzel bi lastik taksın manevra, trafik filtreleme, kontra, viraj, fren yapmayı, dengede durmayı öğrensin. Ama istemiyorum ve bütçem bu dedikten sonra pulsar ns200, dominar önermenin mantığı var mı? Veya dio, pcx, xmax önermenin?

Ceasar123

80+ Silver
aslında konu sahibi hariç herkes nakedda anlaşmış durumda :D 2. el R25 alsın baksın keyfine
Normal bir kullanıcının racing motor alma olayı sadece sürücüyü yorar ya. O racingin oturuş pozisyonu falan yorar.
Eğer hayvan gibi virajlarda yatıp, pistte gibi kullanmıyosa naked almalı.

Kaldıki MT25 dünyanın en mantıklı motorlarından zaten 190 civarı yapıyor. Son hızı gayet yeterli, hızlanması falan torkuda iyi. Motorsiklet şekil, fiyakalı, pahalı işlte.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bana kalsa dio veya pcx ile başlasın güzel bi lastik taksın manevra, trafik filtreleme, kontra, viraj, fren yapmayı, dengede durmayı öğrensin. Ama istemiyorum ve bütçem bu dedikten sonra pulsar ns200, dominar önermenin mantığı var mı? Veya dio, pcx, xmax önermenin?
racing bi makine alıcaksa bile r25 almalı en fazla

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
nmax, xmax falan yamaha grubu bana göre en iyi maxi scooter grubudur.
Normal scooter olarak honda daha iyi geliyor Honda Dio, Activa 125 falan.
Motorsiklet olarak gözüm sadece Yamaha MT serisini görüyor sadece.
Öyle motosiklet sevdam yok olursada MT olur.
Skuter, maxi skuter alacak olursam şayet dediğim gibi ya NMAX 155 ya XMAX 250 alırım ya da PCX alır 80 90K KM kullanırım paşa paşa.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,063
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
gaz tepkisine alışkın olmayınca garip geliyor evet benim 50-100-125 gibi gittiğinden (arkadaşların motorlarınıda alıyorum çok nadirde olsa) alışıyor insan
aynen öyle. Benim 125dedigim mototrda 3-4.viteste gördüğüm motoru cbr 1.viteste görür ++ tork olarak da çok aşırı fark eder. Yanlışlıkla gaz açsam bile takla attırır. 125likte bile çok fazla gaza geliyorum 500de aynısı olsa durmaz motor tecrübe lazım

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Normal bir kullanıcının racing motor alma olayı sadece sürücüyü yorar ya. O racingin oturuş pozisyonu falan yorar.
Eğer hayvan gibi virajlarda yatıp, pistte gibi kullanmıyosa naked almalı.

Kaldıki MT25 dünyanın en mantıklı motorlarından zaten 190 civarı yapıyor. Son hızı gayet yeterli, hızlanması falan torkuda iyi. Motorsiklet şekil, fiyakalı, pahalı işlte.
Naked makine istemiyor arkadaş sıkıntı orada başlıyor zaten bana kalsa alsın ktm 390 Adventure baksın keyfine yada crf250 l

Top Bottom