Neler Yeni

Ethernet kablosu kullanmak

Taco Lynx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer
Kablosuz olarak internetim az çekiyor o yüzden ethernet kablosu takmayı düşünüyorum. 10 metre ethernet kablosu çekmek yerine priz ethernet dönüştürücü adaptör kullanırsam yine aynı internet hızını alırmıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Bedir Özsoy
hızın artsada gecikmen yüksek olabilir kullanmadım ama düşüncem bu yönde

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Heisenberg
Kablosuz olarak internetim az çekiyor o yüzden ethernet kablosu takmayı düşünüyorum. 10 metre ethernet kablosu çekmek yerine priz ethernet dönüştürücü adaptör kullanırsam yine aynı internet hızını alırmıyım?
10 metrede gecikme yaşayacağını düşünmüyorum tabii kablonun yalıtımı da önemli. Kablolu bağlantının adaptörden daha iyi olacağını düşünüyorum.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
10 metre cat6 kablo kullanıyorum speedtest 2ms oyunlarda genelde valorant oynadığım zamanlarda 15ms görüyordum uzun zamandır bıraktım oynamıyorum şuan cs takılıyorum gelen sunucuya göre değişiklik gösteriyor

Taco Lynx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10 metrede gecikme yaşayacağını düşünmüyorum tabii kablonun yalıtımı da önemli. Kablolu bağlantının adaptörden daha iyi olacağını düşünüyorum.
hocam adaptörlede kablolu baglanıyor sonucta

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Bedir Özsoy
Eğer doğru anladıysam
maksimum gecikme ne kadar olabilir
her koşulda değişkenlik gösterebilir modemin nerde olduğundan tut prize taktığın cihazın konumuna kadar en güzeli 10 metre ethernet kablosu al ve modemden pcye bağla herhangi bi sorun yaşamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam adaptörlede kablolu baglanıyor sonucta
Hacım o iş öyle değil işte senin direk modemden bağlandığın internetle arada 3. parti bir cihaz kullanman arasında çok fark var. modemden cihaza cihazdan pcye veri alıcak aynı şekilde pcden veri alıp cihaza cihazdan modeme modemden sunucuya falan falan bu gecikmeyi arttırır.

Top Bottom