Ethernet kablosu kullanmak

Taco Lynx

80+
Reaksiyon skoru
67
Kablosuz olarak internetim az çekiyor o yüzden ethernet kablosu takmayı düşünüyorum. 10 metre ethernet kablosu çekmek yerine priz ethernet dönüştürücü adaptör kullanırsam yine aynı internet hızını alırmıyım?

hızın artsada gecikmen yüksek olabilir kullanmadım ama düşüncem bu yönde

Kablosuz olarak internetim az çekiyor o yüzden ethernet kablosu takmayı düşünüyorum. 10 metre ethernet kablosu çekmek yerine priz ethernet dönüştürücü adaptör kullanırsam yine aynı internet hızını alırmıyım?
10 metrede gecikme yaşayacağını düşünmüyorum tabii kablonun yalıtımı da önemli. Kablolu bağlantının adaptörden daha iyi olacağını düşünüyorum.

10 metre cat6 kablo kullanıyorum speedtest 2ms oyunlarda genelde valorant oynadığım zamanlarda 15ms görüyordum uzun zamandır bıraktım oynamıyorum şuan cs takılıyorum gelen sunucuya göre değişiklik gösteriyor

Eğer doğru anladıysam
maksimum gecikme ne kadar olabilir
her koşulda değişkenlik gösterebilir modemin nerde olduğundan tut prize taktığın cihazın konumuna kadar en güzeli 10 metre ethernet kablosu al ve modemden pcye bağla herhangi bi sorun yaşamazsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam adaptörlede kablolu baglanıyor sonucta
Hacım o iş öyle değil işte senin direk modemden bağlandığın internetle arada 3. parti bir cihaz kullanman arasında çok fark var. modemden cihaza cihazdan pcye veri alıcak aynı şekilde pcden veri alıp cihaza cihazdan modeme modemden sunucuya falan falan bu gecikmeyi arttırır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,676
Üyeler
186,225
Son üye
alejandrocelik
Geri